Petícia za rozšírenie volebných práv občanov SR.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za rozšírenie volebných práv občanov SR..


Hosť

#1

2015-03-17 12:02


Pretože politici nás po voľbách ignorujú!!!
Paťo
Hosť

#2

2015-03-17 12:31

S viacerými otázkami nesúhlasím!     t.j. 1,2,3,4,6


Hosť

#3

2015-04-07 13:21

Hlavne preto, že im stačí v parlamentných voľbách aj zlomok percenta voličov a tvária sa ako by to bolo úplne v poriadku. Potom ale volič musí držať hubu. Preto 50 % kvórum pre referendum. To treba okamžite zrušiť.
Grande Michele

#4 situacia celkovo

2015-04-15 21:31

...pozrite sa... kolko je na Slovensku okresov? 78? tak nech kazdy okres ma svojho reprezentanta v statnom parlamente a ak ludia zijuci v okrese budu citit a mat dokaz, ze ich reprezentant nerobi pre nich dostatok roboty, nie je problem ho dostat pred okresneho sudcu a vybavit si to s nim... toto takto v Anglicku funguje, zatial co Vahostav beztrestne kradnutim vytrieskava peniaze od bezbrannych poctivych nevinnych ludi... Takze tak... Ale inak, co tam Vy, normalni ludia, na Slovensku robite, ved uz davno mal niekto Sirokemu vytrhnut sanku z jeho lebky... ci strelit mu z patdesiatich metrov do hlavy... Ked uz teda tak s nechutou nesuhlasite a odvraciate sa od praxe stinania ruk macetou za kradnutie... Co ste to Vy za narod teda... :-) Slovak sa vysmieva zo Slovaka, ktory je bezdomovcom a nepraje mu, aby slusne zil namiesto zivorenia, pricom seriozne zdoraznujem, ze stat ma psiu povinnost drzat picu a stavat byty... To akoze mate takto radi, to sa robi? popri zvaneni o moralke...? Ste slabi ako prevarena soda... Ze narod, to sa ani neda nazvat narodom... Romovia a Zidia su jednotnejsi, pricom obe etnika posobia dojmom silnejsieho naroda nez je narod slovensky momentalne...


Hosť

#5

2015-10-27 02:56

Napriek môjmu trvalému pobytu a NL obcianstva sú body v petícii
aktualne pre kazdého cloveka zijúceho na planéte ZEM.
ZEM je majetkom celého ludstva a nie 10% oligarchov.Ja osobne si nezelám ziaden N-ový S-vetový P-oriadok,ktorý má na pláne zlikvidovat 3 miliardy ludstva zo zvysku si spravit otrokov pre "vyvolených".....preto je nutná kontrola ludí ktorí riadia chod svojich státov s moznostou nespokojnosti obcanov s ich prácou pre spolocné blaho - ich aj okamzite odvolat.

Hosť

#6

2016-02-16 09:37

Tato peticia je poterbna.