Zákon týkajúci sa prenájmu bytu!

Chcel by som, aby bol na Slovensku zákon, ktorý by pomáhal prenájomníkom bytov v ťažkých finančných situáciách. Napríklad ak by boli režijné náklady 100€ na 2 osoby tak majiteľ bytu by si mohol účtovať len jeden násobok čiže spolu 200€ a maximálne 1 mesačnú kauciu, ktorú treba na režijné náklady napríklad tých 100€ a bolo by jedno či sa jedná o garsónku alebo 5 izbový byt či rodinný dom. Ak s týmto súhlasíte, podpíšte sa!

Lakàs albèrletre vonatkzó törvèny!
Szeretnèk ha Szlovàkiàn lèrte jönne egy olyan törvèny vagy szabàly ami segìti a bèrlőt az anyagi gondjain !
Szòval ha a rezsi 100€ pl 2 szèmèlyre akkor a fő bèrlő csak a mèg 1 x àrat kèrheti ell szòval 200€ ès maximum 1 havi kaukciòt ami a rezsire kell szòval pl az 100€ plusz ès mindegy hogy garzon vagy 5-szobàs lakàs vagy csalàdihàz az ! Ha Ön ezzel egyetèrt akkor ìrja alà !

Svojim podpisom splnomocňujem Tibor Kovàcs na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.