Výzva za celosvetový mier a vznik jednotných ozbrojených síl OSN s jednotným velením

My občania Slovenska a Európskej únie chceme MIER na planéte ZEM a zastavenie výdajov na ZBROJENIE !!!! Prosím podporte túto výzvu, ďakujeme . Nesúhlasíme s návrhmi prezidentov Donalda Trumpa a Andreja Kisku navyšovanie do 2% HDP štátov v organizácii NATO !!! Vážený pán prezident SR Andrej Kiska , premiér SR p. Peter Pellegrini, predseda parlamentu Andrej Danko a minister zahraničných vecí SR Miroslav Lajčák s plnou vážnosťou pre zabezpečenie Celosvetového mieru a zastavenia všetkých vojen vo svete, Vás občania Slovenskej republiky a Európskej únie dôrazne žiadajú o zaslanie tejto výzvy pred stretnutím V.V.Putinovi , D.Trumpovi a delegátom summitu NATO v Bruseli.

Nedopusťme aby prezident SR ako delegát na summite NATO podpísal navyšovanie financií na 2 % z HDP na ďalšie zbrojenie. Pokiaľ jedna z členských krajín nepodpíše navrhnuté navyšovanie financií na zbrojenie, tak podľa dohovoru a podmienok zmluvy členskými krajinami NATO nebude môcť byť návrh PRIJATÝ. Všetko je v rukách prezidenta SR Andreja Kisku.

Ak príjmu navyšovanie na 2 % tak sa vo svete spustí lavína zbrojenia čo smeruje k 3 sv. vojne a výraznému zhoršovaniu klimatických zmien, drancovanie prírodných zdrojov, surovín a zvyšovania chudoby vo svete. Len v SR sa týmto navýšením na zbrojenie na 2 % pre objasnenie to tvorí 1,8 miliardy € ročne, čiže každý človek je ochudobnený a občanom SR sa radikálne zvýši chudoba, nakoľko bude ukrátený minimálne o 355 € ročne. Tieto ušetrené financie môžu byť dané na odstránenie nespravodlivosti a zvýšeniu životnej úrovne každého občana SR. To sa týka aj celého sveta. Uvedomme si že zbrane nie sú na pečenie chleba a odstraňovanie chudoby a hladu ale na zabíjanie ľudí.

My OZ Pán Občan a občania Slovenskej republiky a EU, týmto vyzývame delegátov summitu NATO v Bruseli 11. a 12. 7. 2018, prezidentov RF p. Vladimíra Putina a USA Donalda Trumpa na stretnutí 16. júla 2018 vo fínskych Helsinkách, k pripojeniu sa k ,, Výzve za celosvetový mier a vznik jednotných ozbrojených síl OSN s jednotným velením“. Velenie OS OSN navrhujeme do Českej republiky. Vznik OS OSN, by zabezpečilo zastavenie výdajov na zbrojenie v prvom roku o 800 mld. USD, ktoré by sa využili na zalesnenie planéty ZEM a iné rozvojové programy. Vznikom OS OSN by zanikol NEPRIATEĽ na PLANÉTE ZEM. Tieto OS OSN by museli, byť pod kontrolou nového spoločenstva ,, Celosvetový Občiansky SNEM“ !!! Tu je žiadosť a ,,Výzva s návrhmi“

OZ Pán Občan    Kontaktujte autora petície