Výzva novinárom: Ignorujte tlačové besedy poslanca Fica

My občania, čitatelia, poslucháči a diváci žiadame novinárov, aby viac neplýtvali mediálnym priestorom na prezentovanie klamstiev Róberta Fica. Ako sa dnes na tlačovej besede sám vyjadril, novinári mu vadia a chce s nimi viesť otvorenú vojnu. Jeho zbraňou môžu byť zmeny zákona, tou vašou je práve odopretie mediálneho priestoru. Dajte mu najavo, že on už nie je tým, kto tu určuje pravidlá a na jeho tlačové besedy buď vôbec nereagujte, alebo ak tlačová beseda nezačne načas, jednoducho sa zodvihnite, zbaľte techniku a odíďte. Dohodnite sa na témach, ktoré keď znova vytiahne, okamžite vypínate kamery a odchádzate.

Dodnes sme sa dobre zabávali pri živom vysielaní cez Facebook, ale dosť bolo tipovania do koľkých minút spomenie Kisku, Radičovej vládu, druhú Dzurindovú vládu, alebo Soroša. Riadi sa pravidlom "stokrát opakovaná lož sa stane pravdou" a jedine vy môžete zastaviť jeho opakovanie klamstiev.

Ján Čerňanský    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Ján Čerňanský na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.