Vyhlásenie neplatnosti prezidentských volieb v roku 2019 a ich opakovanie

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, touto petíciou žiadame Národnú radu Slovenskej republiky

1.      O vyhlásenie referenda o odvolaní prezidenta Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú.

2.      Vyhlásenie neplatnosti prezidentských volieb a ich opakovanie

3.      Zmenu hlasovania z tajného na verejné, informácie o hlasovaní každého občana uverejnené na Miestnych úradoch.

Odôvodnenie: Na priebeh volieb padol tieň veľkých podozrení z ovplyvňovania voličov, v prvom rade o nekalom získaní advokátskej praxe Zuzany Čaputovej, nepravdivých údajov v súvislosti s obhajobou tzv. „Pezinskej skládky“ na medzinárodnom súde, prekročenia finančného limitu odstúpením kandidáta Roberta Mistríka v prospech Zuzany Čaputove a podozrenie z volebného podvodu v intenciach ustavnej stažnosti kandidáta Štefana Harabina, ktorý žiada prepočítanie hlasov a porovnanie s hlasovacími preukazmi vo volebných okrskoch.

Preto žiadame s okamžitou platnosťou odvolanie prezidenta, vyhlásenie volieb za neplatné alebo vyhlásenie referenda o odvolaní prezidenta Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú. Ústava Slovenskej republiky - č. 460/1992 Zb. (výňatok)  (Zmeny: 244/1998 Zb., 9/1999 Zb.) Čl. 106, ods. 3 Prezident je odvolaný, ak za jeho odvolanie v ľudovom hlasovaní hlasovala nadpolovičná väčšina všetkých oprávnených voličov.

Svojim podpisom splnomocňujem Ján Molnár na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi. Túto petíciu budeme propagovať ľuďom, ktorí si pozrú iné petície na našej webovej lokalite okrem nej.