Vážený pán Hrušovský, ďakujeme, ale nekandidujte.

Vážený pán Pavol Hrušovský chceli by sme Vás požiadať, či už ako kresťania alebo ako občania SR, aby ste zvážili Vaše odstúpenie z prezidentskej kampane. Vážime si vaše odvahu, s ktorým ste vstúpili do boja o prezidentské kreslo. Práve z tohto dôvodu sa na Vás obraciame s nasledujúcou prosbou:

My, tu podpísaní občania, Vás prosíme, aby ste zvážil svoje odstúpenie z prezidentskej kampane.

Kresťansko-občianske hodnoty, ku ktorým sa  aj Vy hlásite, sú v týchto voľbách reprezentované viacerými kandidátmi. Vaše odstúpenie v prospech  kandidátov, ktorí majú väčšie šance na postup do druhého kola, by bolo gestom, ktoré by dodalo kresťansko-občianskym kandidátom potrebnú podporu a momentum, ktoré budú potrebovať v náročnom súboji druhého kola prezidentských volieb.

Myslíme si, že kresťanské hodnoty nie sú hodnotami, ktoré by bolo dobré politizovať a uzurpovať pre jednu stranu, či platformu. Preto sa nazdávame, že by ste veľmi dobre spravili, ak by ste nabádali k účasti na voľbách, avšak Vy sám by ste sa týchto volieb nezúčastnil ako kandidát, ale len ako zodpovedný občan.

Prosíme vás, spravte veľkorysé a múdre gesto, prehodnoťte svoju kandidatúru. Povýšte záujmy občanov SR ako i záujmy Slovenskej republiky samotnej nad parciálne záujmy!

S úctou,

tu podpísaní občania SR