ŠPZ alebo TEČ na osobu

Petícia za zrušenie povodneho systému ŠPZ alias TEČ

Navrhujem nový systém  pre TEČ alias ŠPZ viazanú na automobil. Kupované auto bude mať svoju špecifickú poznávaciu značku s plastu do konca životnosti auta ako to majú aj ostatné vyspelejšie krajiny. V TP ostatnú všetky údaje okrem majiteľa vozidla čiže pri predaji pôvodný majiteľ odovzdáva auto spolu aj overenou kupnou zmluvou o predaji auta a TP kde bude meno škrtnuté-prečiarknuté. Nový majiteľ ma plnohodnotne auto okamžite pôvodný TP aj so žiadosťou o ,,prepis" odošle na príslušný úrad kde poštovne príde nový TP s novým majiteľom do 14. dní  za symbolickejšie sumy než dodnes. Kedže sme krajina v ktorej sa minimálna mzda veľmi ťažko hýbe smerom nahor bolo by logické od štátu pristupovať korektnejšie k ľudom.

Finančná kompenzácia môže byť rôzna,:

- vydanie nového TP do 3-5 dní

- stráta alebo poškodene špz

- trvalé špeciálne špz s názvom

- urychlenie celého procesu  do 7 dní

Výhody :

- online žiadosť prepisu aby sa šetrilo papierom

- Ekologické ŠPZ s plastu

- Pol dňove postavanie na úradoch k 2. plechovým budkam s predkomunistov.

Ak sa pozdáva tento nápad aj Vám prosím podporte ho podpisom.

Dakujem

Svojim podpisom splnomocňujem Eduard Gábor na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.