SOM PROTI VOJNE.!

,, My hrdí, čestní, pokorní, bohabojní a morálni občania Slovenskej republiky Slovenky a Slováci, týmto deklaruje odpor k násiliu, potláčaniu ľudských práv a akejkoľvek VOJNE. My ľudia 21 storočia s vyvinutými komunikačnými schopnosťami a v tejto dobe všestrannosti a jazykovej vybavenosti, MUSÍME ! nájsť riešenia s láskavým a tolerantným slovom. Zahoďme nenávisť, túžbu po moci a nadradenosti! Všetci sme ľudia s citmi.

STOP VOJNÁM !

STOP  MUČENIU !

STOP ZABÍJANIU !

Vojna pod akoukoľvek zámienkou a akýmkoľvek vznešeným poslaním, nikdy nepriniesla všetkým ľuďom slobodu či blahobyt. Koľko nevinných ľudí ešte musí zomrieť a koľko rodín musí trpieť (keď stratí svojho člena), aby všetci pochopili, že Vojna radosť neprináša. Vojna, je vždy len a len o nepredstaviteľnej bolesti a smrti tých, čo ju nechcú.

Ak chcete vládcovia Vojnu, tak si ju bojujte Vy samy!, bez zbraní, ktoré ničia životy, planétu a prírodu! Ale hlavne! Vy samy bez nevinných vojakov, policajtov a ďalších vojenských i silových zložiek. Všetkým nám ľuďom na planéte koluje a prúdi v žilách rovnaká krv a v hrudi bije rovnaké srdce. „ Vyjadri svoj súhlas tak, že text skopíruješ, dopíšeš sa a uverejníš pod svojím statusom. JAROSLAV Sedlák

Jaroslav Sedlák    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Jaroslav Sedlák na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.