Petícia za zachovanie Paní učiteľky Mgr. Holendovej vo funkcií učiteľky anglického jazyka na Základnej škole v Hornej Strede

Chceme aby Paní učiteľka Mgr. Holendová ostala na online škole vyučovať anglický jazyk namiesto Paní učiteľky Macejkovej ktorá sa má vrátiť naspäť do školy po tom čo jej skončila PN. Z viacerých dôvodov.

1. Nevieme ako dobre je na tom Paní učiteľka zdravotne. Hoci kedy jej môže prísť zle alebo sa môže niečo stať takže na online hodinách to môže vypadať všelijako a nemusí to byť plnohodnotná hodina aj z toho dôvodu že keď sme boli v škole paní učiteľka odišla na wc a polovicu hodín nebola prítomná.

2. Pred tým než Paní učiteľka Macejková odišla na PN a chodilo sa ešte do školy často zabudla aké máme hodiny a čo preberáme za materiál čo máme preberať a pýtala sa nás žiakov a či máme písať test atď.

3. Pani učiteľka na začiatku online vyučovania keď sa zatvorili školy bud bola vonku cez hodiny alebousela končiť hodiny skôr a my sme z toho nemali skoro nič.

4. Paní učiteľka Holendová tu je už dlhšie a mame každá trieda s ňou rozobratý materiál a je nám veľmi sympatická a venuje alebo rozpráva sa s nami aj po hodinách čo nemá v náplni práce a tak sme si s ňou upevnili pevné puto. Stará sa aj o psychické zdravie žiakov z viacero tried kto o to má záujem čo som skoro žiadnych učiteľov nevidela robiť pre žiakov.

5. Paní učiteľka Holendová nás aj veľa učí pomocou hier online alebo skupín čo ona sama vytvorí a my všetci sa pomocou nich dozvie anglicky o rôznych miestach a veciach.

A aj viacero rodičov a žiakov chce Paní učiteľku Holedovú aby učila online hodiny. A preto si myslím žeby bolo lepšie kedy tu ostala Paní učiteľka Holendová ktorú sme si obľúbili.

Svojim podpisom splnomocňujem Niekto na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.