Petícia za zachovanie otváracích hodín barov v Banskej Štiavnici

Žiadame vedenie mesta Banská Štiavnica aby zachovalo v súčasnosti povolené otváracie hodiny prevádzkarní poskytujúcich reštauračné a pohostinské služby s prísluchovou hudbou, hudobnou produkciou, usporiadaním koncertov, usporiadaním verejných a neverejných kultúrnych podujatí fungujúcich na území mesta. A to v nezmenenom čase od 6:00 do 01:00 v nedeľu, pondelok, utorok, stredu a štvrtok, a od 6:00 do 04:00 v piatok a v sobotu. Podnetom petície je návrh VZN vypracovaný Mestom Banská Štiavnica, v ktorom sa jedná o skrátení povolených otváracích hodín, či už plošne, alebo v určitých mestských častiach. Ako prevádzkovatelia tento návrh považujeme za obmedzenie slobodného podnikania na území Mesta Banská Štiavnica, s likvidačným vplyvom na naše prevádzky a udržateľný rozvoj cestovného ruchu na území mesta. Ďakujeme, za Váš podpis a vyjadrenie podpory.

Katarína Zacharová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Katarína Zacharová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.