PETÍCIA ZA ZACHOVANIE AUTOBUSOVEJ LINKY Č.205413 ZO SENICE DO TRENČIANSKYCH TEPLÍC

V zmysle petičného práva a z dôvodu, že VÚC Trnava má v pláne zrušiť obľúbený spoj s dlhoročnou tradíciou, žiadame zachovať tento spoj, lebo jeho fungovanie má zmysel.

DÔVODY:

1. Hoci spoj zasahuje aj do Trenčianskeho kraja, myslíme si, že prepájanie a spolupráca krajov je naopak nesmierne dôležitá a uľahčuje život cestujúcim, ktorí sa potrebujú bez zbytočných prestupov a komplikácií dostať do susedného kraja za blízkymi, prácou, do školy či do kúpeľov.

2. Náhradná doprava v podobe železníc na niektorých miestach ani nie je možná, Teplice ju nepoužívajú a v Senici je železnica od autobusovej stanice vzdialená veľmi ďaleko, podobne na Myjave.

3. Tento spoj je posledný autobusový, ktorý mieri z Trenčína nielen do Senice, aj na Myjavu

4.Týmto zrušením spoja by sa mohol narušiť harmonogram pracujúcich a študentov, rovnako ani pre dôchodcov a pacientov v kúpeľoch to nie je správne riešenie.  Možno si Trnavský kraj neuvedomuje, ako veľmi by mohlo zasiahnuť týmto rozhodnutím do života ľudí a ich dennej rutiny a určite nechce vystaviť ľudí riziku, že by prišli o prácu, tiež zbytočným stresom a presunmi by a študenti zameškávali školu či sa z nej dostali v zlom čase. Toto cestou žiadame za zachovanie linky a pozastavenie všetkých krokov k jej zrušeniu.

Ivana Ušiaková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ivana Ušiaková na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.