Petícia za vytvorenie cyklotrasy od Trnavského Mýta až po Zlaté Piesky v Bratislave.

V Bratislave sa dlhodobo tvoria cyklotrasy na rozbitých krajniciach, takýmto spôsobom to nerobia nikde, iba na Slovensku v Bratislave. Vymaľovaním cyklotrasy cez diery, kanály uberáme so šírky vozovky a dávame do užívania nevyhovujúce povrchy, ktoré ohrozujú život cyklistom a vodičom mestskej dopravy. Budeme radi, ak podporíte projekt Cyklotrasy na Trnavskej ceste až na koniec Rožňavskej. Zasiate trávnaté pásy billboardami dokážeme premeniť na účelnú, komfortnú  a vyhovujúcu cyklotrasu v stredovom páse od Tržnice na Trnavskom Mýte až po Zlaté piesky. Ak sa Vám náš projekt páči, prosíme o podpísanie petície a zdieľanie. Veríme, že spoločne premeníme stredové pasy na cyklotrasy a prispejeme k lepšej doprave v našom meste. Prosím, podporte našu petíciu za vytvorenie cyklotrasy v stredových pásoch v Bratislave od Tržnice až po nákupne centrum Palace. Ďakujeme za pomoc, ostávame s vďakou Branislav Filipovič a Maroš Mačuha.

Branislav Filipovič, Maroš Mačuha    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.