Petícia za uväznenie Roberta Fica a Róberta Kaliňáka

Žiadame o uväznenie Róberta Kaliňáka a Róberta Fica a zároveň zbavenie ich poslaneckej imunity. Obaja menovaní sú podozriví zo spáchania viacerých trestných činov. Róbert Fico býva u daňového podvodníka, mal a zamestnával priateľku na úrade vlády od talianskeho mafiána, okrem toho je podozrivý z korupie a rozsiahlej trestnej činosti ekonomického aj neekonomického charakteru. Robert Kaliňák je tak isto podozrivý z ekonomickej trestnej činnosti, okrem toho je podozrivý, že spolupracoval pri únose občana Vietnamu, taktiež z korupcie. Obaja Róberti su podozriví, že sú riadení ako biele kone kapitálotvornou skupinou vytvorenou z bývalých riadiacich členov komunistickej strany a príslušníkov štátnej bezpečnosti vytvorenou v čase vládnutia Ficovho predchodcu Vladimíra Mečiara. Obaja zločinci musia byť uväznení a vyšetrovaní čím skor aby nenapáchali ďalšiu rozsiahlu trestnú činnosť. Je dôvodné podozrenie, že objednali aj vraždu investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, prípadne sú napojení na skupinu, ktorá túto vraždu naplánovala a objednala.

RNDr. Július Kovács    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.