Petícia za rekonštrukciu HASIČSKEJ STANICE vo ZVOLENE

My občania Slovenskej republiky prosíme právoplatne demokraticky zvoleného Ministra vnútra SR pána Romana Mikulca, aby napravil krivdu jeho predchodcov a aby sa už konečne začal zaoberať AKÚTNOU rekonštrukciou súčasnej HASIČSKEJ STANICE vo ZVOLENE na Lieskovskej ceste, na ktorú sa bývalí predsedovia Vlády SR - Robert Fico a Peter Pellegrini, spolu s "bradatým", neskôr aj "blonďatým" Kaliňákom z vysoka vykašľali, zatiaľ, čo ostatné hasičské stanice po celej SR sa rekonštruovali vo veľkom a za veľké peniaze!!!

Profesionálni hasiči, ktorí nám dennodenne pomáhajú práve v tých najťažších chvíľach a ťahajú nás z tých najhorších problémov sa zo svojich zásahov NEMÔŽU vracať do takýchto absolútne nedôstojných a po všetkých stránkach nevyhovujúcich priestorov!!! Uvedomme si, že tam trávia tretinu svojho života!

(už len z princípu, nehovoriac, že si to absolútne nezaslúžia)

Aj z ekonomického, hospodárneho a hľadiska je nepretržitá 24-hodinová prevádzka takejto "budovy" počas celého roka pre tento štát vysoko zaťažujúca...

NAKOĽKO HASIČI ZO ZÁKONA NEMÔŽU ŠTRAJKOVAŤ, POSTAVME SA ZA NICH ASPOŇ MY OSTATNÍ OBČANIA SR TAKOUTO FORMOU - SVOJIM PODPISOM, NAŠI CHLAPCI SI TO ZASLÚŽIA!

Uvedomelý občan Slovenskej republiky    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Uvedomelý občan Slovenskej republiky na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.