Petícia za odstup Moniky Flašíkovej-Beňovej

My,

dolepodpísaní občania Slovenskej republiky, touto petíciou žiadame  odstúpenie Moniky Flašíkovej-Beňovej z postu europoslankyne. Máme za to, že svojím konaním ohrozuje bezpečnosť štátu a máme za to, že neháji záujmy Slovenskej republiky.

V posledných dňoch, keď sa v Bruseli stali tragédie, kde zomrelo vyše 20 ľudí, sa ukázalo, že príjmanie kvót na prerozdelenie imigrantov je životu nebezpečné. Monika Flašíková-Beňová opakovane hlasovala ZA kvóty na prerozdelenie imigrantov. Nikto nemôže vylúčiť, že medzi imigrantami sa nebudú nachádzať aj nebezpeční teroristi, ktorý spôsobili tragédiu v Bruseli. Bez ohľadu na bezpečnosť občanov Slovenskej republiky rozhoduje o osude občanov a nakoniec aj o osude krajiny. Preto si myslíme, že pôsobenie Moniky Flašíkovej-Beňovej v Europarlamente je neadekvátne a žiadame jej okamžité odstúpenie z tohto postu.

Svojim podpisom splnomocňujem Jozef Repka na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.