Petícia proti zriadeniu reedukačného centra na adrese: Rontgenovej 6 v Bratislave

Objekt Rontgenova 6, 85101 Bratislava, ktorý je momentálne v správe detského domova Studienka, by sa mal od 1.11.2017 začať využívať ako reedukačné centrum pre drogovo závislých mladistvých. Vzhľadom k tomu, že objekt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti troch materských škôlok, základnej školy, priestorov pre voľnočasové aktivity a detského ihriska považujeme takéto využitie nehnuteľnosti za neakceptovateľné pre bezpečnosť a zdravý vývoj detí. Už máme s podobným zariadením skúsenosti z obdobia, keď tu bolo Centrum výchovnej a psychologickej prevencie s čím súvisel zvýšený počet krádeží, vnikanie na pozemok MŠ Rontgenova 16 a znečisťovanie bezprostredného okolia tohto centra.

Prosím Vás pomôžte nám to zastaviť! Žiaden rodič predsa nechce svoje dieťa vystavovať takýmto nástrahám a užvôbec nie dlhodobo!

Svojim podpisom potvrdíte súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v zmysle zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Pri podpise uveďte ,prosím Vašu trvalú adresu!!!

Za každý podpis ďakujeme!

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Janka Ľahká vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.