Petícia proti zberni toxického zdravotníckeho odpadu v Podunajských Biskupiciach

Petícia proti zriadeniu zberného miesta toxického zdravotníckeho odpadu z nemocníc v Podunajských Biskupiciach

Ani nie po 12-tich rokoch tu znova máme pokus o zriadenie zberného miesta toxického zdravotníckeho odpadu z nemocníc v Podunajských Biskupiciach. Postavme sa spoločne proti tejto zberni toxického zdravotníckeho odpadu a podporme túto petíciu.

My, dole podpísaní občania sa pripájame k petícii a chceme tak vyjadriť náš jasný nesúhlas so zriadením zberného miesta toxického zdravotníckeho odpadu z nemocníc v Podunajských Biskupiciach

Obsah petície: „My, občania Slovenskej republiky, obyvatelia mestskej časti Podunajské Biskupice a blízkeho okolia, majitelia nehnuteľností nachádzajúcich sa v katastrálnom území mestskej časti Podunajské Biskupice, svojim podpisom na tejto petícii vyjadrujeme svoj NESÚHLAS so zriadením zberného miesta toxického zdravotníckeho odpadu z nemocníc v Podunajských Biskupiciach.

Osoba na zastupovanie v styku s orgánom verejnej moci: Ing. Milan Černý, nar. 06.02.1977, Baltská 29, 82 106, Podunajské Biskupice, Bratislava

Petičný výbor:
predseda:
Ing. Milan Černý, nar. 06.02.1977, Baltská 29, 82 106 Podunajské Biskupice, Bratislava
členovia:
Ing. Vladimír Holásek, Amurská 24, 82 106 Podunajské Biskupice, Bratislava
Jana Kováčiková, Baltská 19, 82 106 Podunajské Biskupice, Bratislava

Milan Černý

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.