Petícia pre oslobodenie Dávida (19r.) od rozsudku súdu. Sme za prezidentskú milosť pre Dávida.

Dávid, ktorý zabil v afetke svojho otca, pretože už nezvládal sledovať psychické a fyzické týranie od otca na jeho mamu si nezaslúži byť vo väzení. Chránil iba to najcennejšie čo v živote má. Svoju mamu. Postavme sa zaňho nech vie, že spravodlivosť vyhrá!!! On už svoj trest dostal. Prosím pomôžte mu. Je to mladý človek prešiel si tým najhorším čím len mohol - týraním. Ak by aj dostal konečný trest väzenie, treba žiadať prezidenta o milosť!!! Ten chalan nemal, žiadne detstvo. Spomienky na detstvo, sú len ako jedno veľké peklo. Preto Vás prosím a vyzývam, podpíšte túto petíciu na pomoc Dávidovi. Nezaslúži si byť vo väzení!!! Svojim podpisom dávate súhlas na túto petíciu.

Adriána Ozimá    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Adriána Ozimá na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.