Petícia o zmene cestovného poriadku vlakov tak, aby medzinárodné vlaky sa zastavili aj v Galante

Žiadame Ministerstvo dopravy a výstavby, aby iniciovalo zmenu cestovného poriadku tak, aby nasledovné vlaky sa zastavili aj v Galante: EC 270 Petrov, EC 271 Petrov, EC 272 Csárdás , EC 274 Jaroslav Hašek, EC 280 Jan Jesenius, EC 281 Jan Jesenius, EC 477 Metropol.

A Közlekedési és Építésügyi Minisztériumot felszólítjuk a vasúti menetrend módosításának kezdeményezésére, hogy az alábbi vonatok Galántán is megálljanak: EC 270 Petrov, EC 271 Petrov, EC 272 Csárdás , EC 274 Jaroslav Hašek, EC 280 Jan Jesenius, EC 281 Jan Jesenius, EC 477 Metropol

Členovia petičného výboru / A petíciós bizottság tagjai: Forró Krisztián, 925 32 Veľká Mača (Nagymácséd) 200 Agócs Gergely, Mgr.,  925 41 Kráľov Brod (Királyrév) 66 Biró László, Mgr.,  924 01 Galanta (Galánta), Priečna 1100/22 Pék László, 925 01  Matúškovo (Taksonyfalva) 369 Klabuzai Andrea, JUDr. PhD., 925 07  Mostová (Hidaskürt) 406  Zupko Tamás, 925 05 Vozokany (Pozsonyvezekény), Školská 28/3

Berényi József, Mgr., 925 02 Dolné Saliby (Alsószeli) 120    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Berényi József, Mgr., 925 02 Dolné Saliby (Alsószeli) 120 vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.