Petícia za odvolanie konateľov v spoločnosti Futbal Tatran Aréna

Petičný výbor predkladá občanom mesta Prešov v zmysle zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších predpisov, túto petíciu:

My, nižšie podpísaní občania mesta Prešov, žiadame primátorku mesta Prešov a Mestské zastupiteľstvo mesta Prešov aby vykonali všetky potrebné kroky na odvolanie konateľov v spoločnosti FTA s.r.o založenej mestom Prešov a Prešovským samosprávnym krajom a ktorá má za úlohu zabezpečiť výstavbu nového futbalového štadióna.zrusene.png

Odôvodnenie:

SFZ prispel už niekoľkým mestám a obciam na rekonštrukcie. Šikovnejšiu samosprávu majú v Senici, Zlatých Moravciach, Ružomberku, Podbrezovej, Zvolene, Bardejove, Michalovciach, Skalici, Žiari nad Hronom, Humennom, Dunajskej Strede alebo Nitre. Dokonca skôr zrekonštruovaný štadión budú mať vo Veľkom Šariši !

Keď futbalový Tatran 20. októbra 1994 nastúpil v zostave Jakubech - Bajtoš, Kentoš, Varga, Chihuri, Hluško, Skalka, Hoger, Nenadič - Zvara, Matta proti Realu Zaragoza, na štadióne sa tlačilo 12 tisíc ľudí. Nám, našim otcom, dedkom a všetkým pamätníkom sa musia tlačiť slzy do očí, keď teraz vidia toto zbúranisko bez reálneho termínu dokončenia

Máme zato, že 2 a pol roka pre súčasné vedenie spoločnosti bolo dostačujúce, aby preukázali svoje schopnosti. Je čas na zmenu.

Za šport v Prešove - https://www.facebook.com/sportvpo/

Michael Mikloško    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Michael Mikloško na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.