OBNOVENIE SVADIEB DO 30 ĽUDÍ

Touto petíciou žiadame o obnovenie svadieb do 30 ľudí.  Na Slovensku sa vláda svadbami vôbec nezaoberá aj napriek tomu, že sa život pomaly vracia do normálu a opatrenia sa uvoľňujú.  Dovoľte mi podotknúť, že veľa ľudí je už zaočkovaných,  imúnnych, že reprodukčné číslo je pod hodnotu 1, klesá miera pozitivity a tiež počet hospitalizovaných ľudí.  Svadby plánujeme koľkokrát viac ako rok a máme v tom nemalé peniaze.  Čo s krachujúcimi dodávateľmi? Čo s našimi zálohami,  ktoré sa už presúvali z minulého roka? Máme za to,že pri dodržiavaní určitých hygienických opatrení (napr.častá dezinfekcia rúk, vetranie a dezinfikovanie priestorov, test nie starší ako 12 hodín,  vytvorenie tzv.bubliny) dokážeme zmenšiť riziko nákazy.  Situáciu chápeme a urobíme všetko preto, aby sme zabránili šíreniu ochorenia covid-19, ide predsa o zdravie našich blízkych! V neposlednom rade uvádzame fakt, že na svadbe sa zúčastňuje iba najbližšia rodina,  s ktorou sa stretávame aj v bežné dni,  a je tam oveľa menšie riziko nákazy,  ako pri hromadných podujatiach,  pri ktorom sa stretávajú úplne cudzí ľudia.  Týmto Vás žiadame a apelujeme na obnovenie svadieb a dúfame,  že si vypočujete hlas ľudu,  ktorý Vám vo voľbách vyjadril svoju dôveru.  S pozdravom všetci budúci mladomanželia,dodávatelia a svadobný hostia.

Svojim podpisom splnomocňujem Simona na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.