Obnovenie Železničnej trate Trebišov - Vranov nad Topľou

Železničná trať Trebišov – Vranov nad Topľou železničná trať číslo 192, ktorá spája Trebišov a Vranov nad Topľou.

Mnohé roky ľudia cestujú autobusom, ale je to strašne náročné na čas a peniaze, ale ak by tu po tejto trati 192 jazdil vlak aspoň rok na skúšku, verím tomu že ľudia z Vranova nad Topľou a Sečoviec atď by to určite túto dopravu využili, prešiel som sám celú trať, nikde nieje žiadna! porucha alebo závada, dokonca v niektorých úsekoch je aj vyčistená trať, ale fakt nedokážem pochopiť prečo túto trať nechať takto stáť keď tu by stačilo dať ju skontrolovať pracovníkmi ŽSR, a potom ohlásiť že trať premáva, tu tisíce ľudí by chcelo túto 192 trať obnoviť..

Budem rád za zdieľanie!IMG_20200830_082758.jpg

ŽSR Rušňovodič    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem ŽSR Rušňovodič na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.