NEVOLÍM SMER, ALE PODPISUJEM !

🇪🇺🇸🇰 Slovenská republika

NEVOLÍM SMER, ALE PODPISUJEM !

Ak aj Vy súhlasíte s tým, aby pán Róbert Fico konečne raz a navždy odišiel z politiky, tak spoločne s nami podpíšte túto výzvu.

Budeme radi, ak budete svoj podpis zdieľať so svojimi priateľmi, nech sa o tejto výzve dozvie čo najviac ľudí, vrátane straníkov politickej strany SMER - SD, ktorí ešte nenašli odvahu verejne vyzvať Róberta Fica na odchod.

📃 Výzva na odstúpenie z politiky
Doc. JUDr. Róbert Fico, CSc.

Vyzývam predsedu strany SMER - SD pána Róberta Fica, aby ukončil svoju funkciu predseda strany SMER - SD, taktiež podľa svojho vlastného uváženia ukončil politickú stranu SMER - SD Slovenskej republiky. Svoju demisiu podal bez akýchkoľvek podmienok, písomne do rúk prezidenta Slovenskej republiky Mgr. Zuzany Čaputovej, ešte predtým ako bude neskoro.

Už v minulosti sa rozhodol abdikovať po dvojtýždňovej vládnej kríze, ktorý vyvolal prvý signál verejnosti vražda novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Hlavná hlava zločineckej skupiny zloženej z najvyšších bývalých elitných policajných funkcionárov, veliteľov Slovenskej republiky.

Najvyššie riadenie jeho zastával Tibor Gašpar a Norbert Bödör. Druhý stupeň Robert Krajmer a Marián Zetocha a tretí stupeň Peter Hraško, Bernard Sloodník, Dušan Kováčik a Ľudovít Makó. Najnižší stupeň jeho bol vyskladaný z prevažne operatívnych policajtov a pátračov.

Pracuje koordinovane, využíva výkonné zložky NAKA s konečným cieľom a pre vlastné obohatenie. Plnenie úloh zadáva najvyšším postaveniam členom zločineckej skupiny.

🔎 lustrovanie rôznych fyzických osôb v systémoch policajného zboru.

👥 získavanie informácií o súkromnom rodinnom a pracovnom živote sledovania a od počúvania.

👤 získavanie informácií o rôznych právnických osobách - predovšetkým podklady daňového tajomstva.

📁 realizácia trestných konaní podľa želania a politických záujmov Norberta Bödöra.

📱odpočúvanie dohodnutých telefónnych čísel.

📁 tolerovanie a zámerné nepreukazovanie trestnej činnosti s cieľom následného vydierania danej spoločnosti.

🖥️ informovanie o zaisťovacích úkonov voči konkrétnym osobám, aby sa tie následne vyhli alebo pripravili na zásahy polície.

👮‍♂️informovanie o trestných konaniach na NAKA u záujmových osôb.

🔎 Vyhľadávali aktívne problematické subjekty pre účel ich následného vydierania.

🏢 vydieranie podnikateľských subjektov pod hrozbou domových prehliadok, zaistenia účtovných dokladov a bankových účtov. Žiadali finančné sumy za to, že nebude ich trestná činnosť riešená a objasňovaná.

🇸🇰 Politická strana SMER - SD

Podľa vlastného uváženia a záujmu, odovzdať ďalším osobám pre účely a v prospech jeho politickej strany SMER - SD. Uvedené informácie slúžili v politickom boji a následnej diskriminácii politických protivníkov.

💶 Peniaze
Z vydierania podnikateľov a s ilegálnym obchodovaním z práce polície a daňovej správy či úradu špeciálnej prokuratúry.

👨‍⚖️ Moc
Využívanie informácií zo štátneho aparátu mali využívať na ovplyvňovanie podnikateľského prostredia.

Róbert Fico je symbol korupcie a zneužitia politickej moci na rozkrádanie štátu Slovenskej republiky.

Signál verejnosti si už všimli aj jeho vlastní členovia politickej strany SMER - SD a odchádzajú preč z politiky.

📃 Vyzývame preto predsedu politickej strany SMER - SD pána Róberta Fica aby prejavil politickú kultúru a dôstojne, bez vyvolávania straníckych sporov a prenasledovaní zo svojej funkcií odstúpil.

Nech aj politická strana SMER - SD vie, že sme JEDNA veľká téma, ktorá nás všetkých vie zjednotiť – definitívny odchod Róberta Fica.

⚠️ UPOZORNENIE
Výzva si nežiada doplnenie ani opravu, nie je výstrahou na urážku, alebo ohováranie dotknutej osoby. Výzva je verejná a nespadá do trestného zákona šírenia poplašných správ v zmysle § 361 ods. 1/2 Trestného zákona.

🔴 Špička slovenských hackerov tvrdí len jedno, diera v našom systéme je Róbert Fico. Špička poukazuje na Štátnu pokladnicu Slovenskej republiky, Slovensko za posledných 365 dní prišlo o viac ako 500 miliónov EUR.

✍️ Bartolomej Andre

FB_IMG_16058062699632.jpg

🇸🇰 Slovenská republika

Slovenská republika    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Slovenská republika na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.