Verejné prehlásenie študentov k aktuálnej situácií na škole

V mene študentov a bývalých absolventov  gymnázia sv. Františka Assiského v Malackách vyjadrujeme nesúhlas s výsledkom volieb na pozíciu riaditeľa školy. Pán riaditeľ Mgr. Daniel Masarovič má našu plnú dôveru a uznanie za jeho výsledky doterajšieho pôsobenia na našej škole.
      Výsledok volieb v nás vyvolal nepokoj. Aj napriek všeobecnej spokojnosti na strane rodičov a študentov, aktuálny pán riaditeľ ako jediný kandidát zvolený nebol. Sme zmätení a sklamaní zároveň. Jeho zásluhou prešla naša škola viacerými reformami. Od zabezpečenia moderných technológií potrebných pri vzdelávaní, cez zriadenie nových učební, modernizácie areálu školy, až po vybudovanie materskej školy. Za všetky zmeny vďačíme najmä jeho snahe napredovať a odhodlaniu veci meniť. Nie je to tak dávno, čo sme sa nečakane ocitli v náročnej situácií, v období covidu. Ani vtedy nezlyhala jeho schopnosť zabezpečiť kvalitné vzdelávanie pre všetkých žiakov a študentov našej školy. Nakoľko sme si dané gymnázium vyberali aj na základe toho, že škola pod vedením Mgr. Daniela Masaroviča dlhodobo vykazuje nielen výborne študijné výsledky, ale aj svojím prostredím a všetkými zamýšľanými projektmi výrazne ovplyvňuje kvalitu nášho štúdia, chceme vyjadriť svoju podporu a vďaku súčasnému riaditeľovi školy.
      Preto prosíme o prehodnotenie výsledkov výberového konania na post riaditeľa školy, preskúmanie pre nás nepochopiteľných dôvodov, ktoré viedli k jeho nezvoleniu.
      Všetci dolu podpísaní študenti vyjadrujeme svoju podporu celému terajšiemu vedeniu a jeho koncepcii rozvoja našej školy.

Liana Nováková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Liana Nováková na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.