Neignorujte Dúbravku

Vážený pán primátor,

touto cestou Vás žiadame o podpísanie uznesenia, ktorým sa pozemky v lokalite Pri kríži zverujú Mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Toto uznesenie schválilo Mestské zastupiteľstvo v Bratislave, vo štvrtok, 26.1.2017.

Dúbravka sa mení na smutnú mestskú časť. Zrezávate nám stĺpy verejného osvetlenia a nenahrádzate ich novými, čím sa naše ulice stávajú tmavé a nebezpečné. Čaká nás rekonštrukcia električkovej trate, ktorá negatívnym spôsobom ovplyvní život nás Dúbravčanov a v rovnakom čase nám tu chcete stavať nájomné byty, aj napriek tomu, že existuje aj iné riešenie. Počas výstavby týchto bytov skolabuje v Dúbravke statická doprava, pretože viac ako 100 áut z lokality Pri kríži bude musieť parkovať niekde inde.

Vážený pán primátor, podpíšte uznesenie, ktoré podporilo 31 poslancov mestského zastupiteľstva v Bratislave. Náhradné nájomné byty tu nechceme my Dúbravčania ani reštituenti.

Ďakujeme

Juraj Káčer, Zdenka Zaťovičová    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Juraj Káčer, Zdenka Zaťovičová vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.