NEBERTE NAM SUBCLUB!

NEBERTE NÁM SUBCLUB! je petícia proti zrušeniu veľmi jedičného bratislavského klubu/podniku, ktorý je vďaka svojmu netradičnému priestoru, pod hradnou skalou v bývalom bunkri, naozaj raritou vo svete. Poďme spolu zabrániť tejto kultúrnej dehonestácii.

PODPOR TÚTO PETÍCIU SVOJÍM PODPISOM! (Na to, aby sa petícia dala posunúť vyššie príslušným orgánom, ktoré majú právomoci na rozhodovanie o takomto probléme, je potrebná ADRESA signátora. Ďakujeme za pochopenie!)

Untitled-23.png

subclub1.jpg

Zdravím všetkých, ktorí si našli čas a čítajú!
Touto petíciou by sme chceli hlavne zvýšiť povedomie o dôležitosti klubovej kultúry a upriamiť pozornosť na problém, ktorý si pozornosť jednoznačne zaslúži.
Ako sme sa dozvedeli 15.3. 2019, legendárny podnik Subclub sa chystá zatvoriť svoje brány na dobu neurčitú z dôvodu výstavby nového projektu a jeho budúcnosť je neistá. Sme viac ako presvedčení, že nám osud legendárneho Subclub-u nie je ukradnutý. Je to klub s bohatou, viac ako dvadsaťročnou históriou a vďaka svojmu unikátnemu umiestneniu v bývalom vojenskom bunkri pod Bratislavským hradom je taktiež akýmsi "kultúrnym dedičstvom", ktoré by nemalo len tak zaniknúť z dôvodu výstavby luxusnej obytnej štvrte. Zachovanie tohto významného kúsku z našej klubovej kultúry, a taktiež veľkého lákadla pre zahraničných turistov, je extrémne dôležité pre jej ďalší rozvoj.

Radi by sme touto petíciou oslovili ľudí a spoločne sa spojili pre dobrú a správnu vec.

zdroj fotografií: www.subclub.sk ; https://www.citylife.sk/miesto/subclub

Lea Valachová & Patrik Machata    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Lea Valachová & Patrik Machata na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.