Výzva slobodných občanov Slovenska

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva slobodných občanov Slovenska.


Hosť

#1

2013-09-11 21:29

Súhlasim so všetkým a pripájam sa. Je čas na zmenu.
Igor

#2

2013-09-11 21:33

Perfektne sformulovane
Treba to sirit dalej a vymysliet ako to rozsirit. Dnes tomu poriadne dopomohlo vase vystupenie v slobodnom vysielaci
Give me true

#3

2013-09-11 21:35

No zahyň, studom večným zahyň, podlá duša,
čo o slobodu dobrý ľud môj mi pokúša.
Lež večná meno toho nech ovenčí sláva,
kto seba v obeť svätú za svoj národ dáva.
A ty mor ho! — hoj mor ho! detvo môjho rodu,
kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu;
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:
Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.

Samo Chalúpka

Hosť

#4 Re:

2013-09-11 21:36


Hosť

#5

2013-09-11 21:36

Súhlasím ,ale aby odišli s nakradnutými majetkami s tým nesúhlasím.Nech odijdu bez nakradnutých majetkov aby vedeli ako je žiť v chudobe
Mišo

#6 Stužky

2013-09-11 21:38

Ľudia začnime nosiť tie stužky! Ide jeseň zima,na bundách to bude dobre viditeľné...A ľudia sa začnú pýtať čo za stužku to nosíš? A vtedy buďte pripravení to ľuďom vysvetliť,nech sa k nám pripoja.
Palo GALLO

#7 výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-09-11 23:26

..............úprimne nesúhlasím vo všetkých bodoch !!!
...určite je potrebné aby prebrali zodpovednosť za všetko čo napáchali na občanoch tejto krajiny aby niesli zodpovednosť za svoje činy./podľa mňa až do roku 1990 všetci bez rozdielu/
Retrospektívne sa pozerám do minulosti a nechtiac musím porovnávať .
Pred 23 rokmi sme nadávali na Komunizmus mali sme školstvo, polnohospadarstvo ,zdravotníctvo, mali sme robotu istoty nemali sme nezamestnanosť nemali sme problémy s cigaňmy !
V neposlednom rade sme nemali štátny dlh !!!!
Dnes nemáme nič !!!
.......máme apatiu sme rozvrátená spoločnosť, nemáme svoje priority ,nemáme svoj názor, nemáme záujem riešiť svoju budúcnosť, nevieme sa postaviť systému ktorý nás likviduje a robí z nás len nemysliace postavičky na ktorých len naši "predstavený nami volený zástupcovia“ parazitujú využívajú nás pre svoje vlastné blaho.
Chápem že je to celosvetový trend viem že tento trend sa nedá zmeniť od klávesnice počítača
Potrebujeme Jasnú koncepciu
určite sa ešte nájdu ľudia – odborníci ktorý dokážu triezvo a rozanalyzovať terajší stav štátu
a jasne určiť kroky na zachovanie nášho SLOVENSKA !
Vážim si históriu vážim si našich buditeľov naše osobnosti SLOVENSKÉ .....zámerné som ich nepoužil lebo si úprimné myslím že nijeje čas na hrdinstvá je potrebné ,nie emocialne ale racionálne zhodnoťiť stav štátu a prijať radikálne opatrenia na záchranu zvrchovanosti SLOVENSKA !
Preto sa pripájam ku každej výzve ktorá podľa mňa posunie Slovensko k lepšiemu zajtrajšku !
A na záver úprimné :
............priatelia žiadne kmomenty ,lajky , alebo sympatie nás neposunú ďalej . .........povedz otvorene svoj názor povedz čo ťa trápi čo máš na srdci !
Nepíš to anonymne na fórach ,blokoch na sieťach hovor svoj názor tvojim blízkim kamarátom priateľom ,rozprávaj sa o svojich problémoch a hľadajte riešenia , hlavne povedz svoj názor a  hlavne nefilozofuj  fakty a činy nám zabezpečia lepší život 


Hosť

#8

2013-09-12 12:17

Ďakujem veľmi pekne za túto výzvu. Pripájam i ja svoj hlas. tiež som už dôchodkyňa, a to, čo mi tzv. Soc. poisťovnňa posiela, sa nedá nazvať inak, ako žobračenkou. Lenže, ak mám byť úprimná, veľkú nádej tomu nedávam, pretože ľudia sú už tak z celej situácie zhnusení, že každý sa radšej zatvorí doma, len aby nič nevidel, a nepočul. Alebo chlapi dokážu len kecať v krčme, ale, ako Česi hovoria, skutek utek. Bolo by však už načase niečo s tým urobiť, lebo v tejto krajine inak dobre nebude.
bullpete

#9 Re:

2013-09-12 12:43

#2: Igor - Dakujem. Aj ja som bol rád, že som dostal túto príležitosť. v súvislosti so šírením som okrem klasiky (maily, sociálne siete, osobný odkaz) som myslel na dve veci. Trikolóra z vnútornej strany skla auta a na dedinách vyvesenie na obecnej tabuli oznamov, ktorá je prakticky v každej dedine. Ak Vás, alebo kohokoľvek napadne niečo iné, sem s tým. S úctou, P.Bulla

 

 

 


Hosť

#10

2013-09-13 06:02

zavriet tych politikov prokuratorov policajtov a sudcov alebo rovno do uranovej bani... zato co nam robia uz 24 rokov...
DQSS

#11 Domček z kariet

2013-09-14 08:59

V roku 1989 väčšina obyvateľstva sa pridala do boja za slobodu, za demokraciu, za vyššiu životnú úroveň, za lepšiu kvalitu života a za zrušenie totality (absolútnej moci) komunistickej strany.
V prvých slobodných voľbách si zvolilo vedenie spoločnosti, aby pod ich vedením sa postavil spoločný dom, v ktorom bude dostatok miesta pre všetkých občanov, s dostatkom jedla, vzdelania a kultúry. Chceli sme spoločný dom, ktorý bude svietiť do okolia od lesku tvorivých síl, obetavosti, súdržnosti, jednoty a lásky obyvateľov tohto domu.

Po 23 rokov sa zisťuje, že nevidno žiadny spoločný dom. Keď si posvietime, vidíme spoločný dom iba pre vyvolených a okolo domu vidíme sociálnu biedu. Svetlo nevidíme, lebo lesk zlodejov, pokrytcov ich prisluhovačov, nedobrovoľných kolaborantov a morálne bahno, žiadne svetlo nevydáva.

Pohľad obrátený dozadu nám ukazuje že totalitu komunistickej strany sme porazili nežnou revolúciou. Mohla byť nežná preto, lebo totalita nám v tom pomáhala. Pomáhala nám preto, aby si udržala ďalej svoju moc.
Aby občanom nové vedenie spoločnosti zalepila oči, tak zapracovala do Ústavy Slovenskej republiku idey, ktoré nás nalákali do ulíc za zvrhnutie totality. Na druhej strane však do ústavy zapracovala aj ustanovenia, ktoré neumožňujú, aby sa idey mohli realizovať v živote. Totalitu jednej strany tak vystriedala totalita vládnych strán.

Totalitárov - ľudí, ktorí potláčajú naše idey, za ktoré sme bojovalo v roku 1989, máme všade. Vo vláde, v parlamente, v súdnictve, na prokuratúre, na ústavnom súde, v médiách, v politických stranách a v organizáciách, ktoré rozdeľujú Slovensko. Pri moci sa udržali toľko rokov, pretože si niektorých z nás kúpili. Taktiež mlčaním tých, ktorí s nimi nesúhlasia, ale nechcú stratiť svoje dobré platené miesto. Preto nedobrovoľne kolaborujú s nimi. Mlčia preto, lebo majú svoje rodiny. Keby nemlčali, išli by proti svojej rodine a proti svojmu úspechu a úspechu rodiny.

Z uvedeného vyplýva, že spoločný dom je vlastne domček s kariet. Totalitári a ich prisluhovači vyberajú z pod domčeku jednu kartu za druhov a kladú ju navrch. Okoloidúci občania zastavujú dych, aby ten domček nespadol.

Okradnutí spoluobčania, prestaňme zadržiavať dych, poriadne sa nadýchnime a fúknime do toho bordelu.

Prisluhovači totalitárov, nevidíte, že je načase opustiť loď?

Nedobrovoľný kolaboranti s totalitou, nemáte už dosť toho od totalitárov?

Mlčiace svedomie národa, nebolo už dosť toho spánku?



Vážení čitatelia, ak máte pochybnosti o hore uvedených riadkov, môžete si ich rozohnať prečítaním článkov s názvom:

- Slovensko sa potápa a potrebuje pomoc

- Záchrana občanov Slovenska

- Podvod na slobode občanov Slovenska

- Jednotným Slovenskom k odstráneniu sociálnej biedy

Hosť

#12

2013-09-14 21:17

suhlasim,nech sa už konečne urobi zmena v tomto skorumpovanom štáte,plne podporujem

Hosť

#13

2013-09-15 05:54

Treba už konečne v tomto zvieracom štáte niečo zmeniť a nie sa prizerať ako nám rozkradnú celú republiku.Treba všetko znárodniť to čo rozkradli Tý veľkoprivatizéri a zlodeji.

Hosť

#14

2013-09-15 13:11

Toto samé platí i pro Ćeskou Republiku. Lidi v ĆR by si měli vzít příklad z bratov Slovákov.

Hosť

#15

2013-09-15 21:28

Podporujem túto petíciu. Je tam napísané obsiahle všetko, čo síce už dávno vieme. Napriek tomu tvrdím, že vypisovaním na FB petície sa ešte nikdy nič nezmenilo. Slovensko je rozkradnuté, rozdané, predané. Už to zašlo tak ďaleko, že občanom nič iné v tomto štádiu nepomôže LEN GENERÁLNY ŠTRAJK !!! Kto by bol schopný zorganizovať generálny štrajk, zjednotiť občanov bez jednoty, ľahostajných, ktorí čakajú, že za nich všetko urobí niekto druhý ten človek dokáže potom už aj "nemožné"!
Bohuslav Krasula
Hosť

#16

2013-09-17 04:30

Myšlienka dobrá, ale v konečnom dôsledku vzhľadom na apatiu a nezáujem občanov o "vecí verejné" nič nerieši. Neviem čo ešte sa má stať aby sa ľudia prebudili. Je toho veľa čo by samalo urobiť. Určite začať treba prejavmi "občianskej neposlušnost", ďalej zmena ústavy tak aby v rámci demokratických pravidiel bolo zabezpečené delenie a vzájomná kontrola štátnej moci /zákonodárnej, výkonnej a súdnej/, nie ako teraz, keď  všetky nástroje má v rukách vládnuca strana /prezident, súdy, prokuratúra, polícia, NKÚ atď./ a opozícia nemá reálne v rukách nič. Zmena volebného systému na "väčšinový" s jedným volebným obvodom tak, aby bol zvolený poslanec zodpovedný svojím voličom a mohol byť ními aj odvolaný. V rámci ústavných zmien rehabilitovať prvky priamej demokracie, inštitút referenda nastaviť tak, aby sa v  politickej praxi mohol aj reálne uplatňovať /znížiť kvorum potrebné na vyhlásenie a tiež platnosť referenda, uzakonníť právnu záväznosť platného referenda/. Vykonať zmeny v Trestnom poriadku a doplniť Trestný zákon o skutkové podstaty trestných činov tak aby bolo možné tresne stíhať všetkých minulých ale aj terajších banditov, ktorý rozkradli, respektíve umožnili rozkradnúť spoločný majetok SR /stíhať ich možno teoreticky aj podľa súčastnej právnej úpravy, avšak vzhľadom na rozloženie jednotlivých nástrojov v rukách jednej vládnej strany je to v praktickej rovine vylúčené. /V praxi viď napríklad kauza "Gorila" ak by sa aj našiel  vyšetrovateľ, ktorý by začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenia voči konkrétným osobám, je tu ako poistka prokurátor, ktorý každú trestnú vec dozoruje a nad ním generálny prokurátor, ktorý má právomoc odňať ktorémukoľvek vyšetrovateľovi spis a tiež trestné stíhanie zastaviť.  Ďalšia poistka je na sude, kde ten "správny sudca" v rámci "nezávislosti súdnej moci na akej koľvek inej moci" a za pomoci zásady "voľného hodnotenia dôkazov" jednotlivé dôkazy spochybni, prípadne v rámci obhájoby dá priechod rôzným obštrukciam a zahmlievaniám prípadu, tak že sa vec vlastne dostane do "stratena".  No a tiež je tu ešte "capo" p. Harabín, ktorý by v prípade nutnosti ešte mohol v rámci oprávneho prostriedku vo veci zasiahnúť/.

Vzhľadom na popísaný stav je niekto taký naivný, že konkrétne napríklad v tejto kauze "Gorila" alebo ktorej koľvek inej na ktorej má záujem štátna moc bude vec skutočne sprovodlivo vyšetrená a prípadní páchatelia odstíhaní a reálne odsúdení. S určitosťou a plnou vážnosťou tvrdím, že nie a maximálne môžu byť odsúdení Tí ktorý na prípad poukázali a zverejnili ho.

Je toho skrátka veľa, prvotne je však potrebné odstaviť túto bandu od moci /to plati v celom rozsahu aj o všetkých ostatných ktorí sa pri moci postupne od r 1989 vystriedali a bačovali v rátane nášho "hrdinu štátotvorcu" Mečiara.

Jedno je isté, že títo banditi sami svoje opraty dobrovoľne od štátnej moci nevydajú a preto je konečne začať neodkladne konať, lebo každý ďalší deň, každu hodinu  čo my občania umožníme týmto "demokraticky zvoleným zástupcom" aby takýmto spôsobom realizovali výkon štátnej moci nas ženie nenávratne  do priepasti z ktorej niet návratu.


Hosť

#17

2013-09-17 10:34

Chceme vymeniť svine alebo koryta???

Hosť

#18

2013-09-17 18:17

zlodeji patria za mreze-nie do parlamentu
Kamil Vojtech

#19 trikolóra

2013-09-19 06:09

Beriem trikolóru ako znak čestnosti, nepodplatiteľnosti, verejné vyjadrenie nesúhlasu s týmto systémom a pripravenosť s tým niečo urobiť, preto ju od dnes nosím pripnutú na prsiach.

Hosť

#20

2013-09-19 20:06

Vsetci by to mali pocut. Je to strasna pravda a nemozno zatvarat oci pred realitou.
Jozef Borecky

#21 wikidemokracia.org - slobodnyvysielac.sk

2013-09-19 22:58

Súhlasim so všetkým a pripájam sa aj ja.
Prosim pripojte sa aj na www.wikidemokracia.org/cojeto/

Hosť

#22

2013-09-20 09:59

Výstižné,pravdivé a úderné!

Hosť

#24

2013-09-21 07:26

Dozrel cas
Milan Šuhaj

#25 Mor Ho!

2013-09-21 09:45

9.11.2013 sa bude konať študentský protest pred parlamentom.Ja osobne nepôjdem do BA,som z Lučenca,ale pôjdem študentov podporiť na námestie Republiky vo svojom meste.To by mal spraviť každý.A preto Vás všetkých vyzývam pridite podporiť študentov každý vo svojom meste 9.11.2013 o 18tej hodine na najfrekventovanejšie miesto vo svojom meste,námestia atď.A zhromaždením vo všetkých mestách dajme najavo svoje rozhorčenie a nesúhlas.A preto ja budem v LC na námestí Republiky o 18tej...A Vy?...Každý vo svojom meste,nech je na svojom mieste!Dosť bolo vlastizrady!Páni politici,páni z Penty a J&T...zbaľte si svoje kufre a zbohom!!!Mor Ho!!!



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...