Petícia za odstúpenie Zuzany Čaputovej z postu prezidentky SR

Otázka pre p. prezidentku

2022-07-25 11:06:49

295533382_1670731906643110_6769665544946060549_n.jpg

Aké hodnoty vytvára LGBTI komunita s ohľadom na rodinu?

Odpoveď - ŽIADNE!

Ak si dvaja ľudia rovnakého pohlavia adoptujú deti a spoločne ich vychovávajú, tak ide o deviáciu s negatívnymi dôsledkami pre samotné deti.
Opravte ma ak sa mýlim.

Nesúhlasíme s tým, aby si mohli homosexuálne, lesbické či inak orientované páry adoptovať deti.

Každý mesiac takmer 15 000,00 € na účte

2022-07-01 17:06:27

Za mesiac zarobí toľko (13 568,00 €), čo mnohí z nás nezarobia ani za celý rok. Denne zarobí toľko (626,22 €) čo mnohí z nás nezarobia ani za mesiac. Viete si predstaviť, že by Vám každý mesiac píplo na účet do 15 000,00 €?

Reč je o pani Čaputovej, prezidentke Slovenskej republiky. Myslíte si, že za tento plat, ktorý je v skutočnosti ešte o niečo vyšší robí pre Slovesnko dostatočne veľa? Myslíte si, že pani Čaputová si zaslúži aj poberať doživotný prezidentský plat?

Za tento plat by sa mala Slovákom prihovárať pri každej možnej príležitosti, Slováci by ju mali mať tak radi, že by ju nosili na rukách. Pani Čaputová by mala byť pre Slovákov Kráľovná. Máte pocit že je p. Čaputová pre Slovákov Kráľovná?

Zdroj: https://mojplat.sk/platy-na-slovensku/vip-salary-check/zuzana-caputova

Nechceme takúto prezidentku

2022-05-25 11:40:26

Emóciami nabité, profesionálne zostrihané a upravené video do ktorého sa vložila prezidentka SR. Skúste si predstaviť, že by podobné video natočil rakúsky prezident Alexander Van der Bellen alebo nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier, alebo dokonca Emmanuel Macron.

Že si to nedokážete ani len predstaviť?

Tiež sú to prezidenti a veľmi významní. Tiež mohli natočiť podobné video ale nenatočili. Vidíte tú aburdnosť? Vidíte kto zastáva úrad prezidenta na Slovensku? Náhoda, alebo zámer? Nejdeme toto video rozoberať. Nemám najmenšiu chuť ani silu zaoberať sa našou prezidentkou. Vytvoril som petíciu za jej odvolanie a verím že ju podpíše čo najviac ľudí. Ja takúto prezidentku nechcem.

Ďakujem

2022-04-06 10:41:45

Jednoznačne najpodpisovanejšia petícia za posledné obdobie. Ďakujem za každý jeden podpis. Prekoná pani Čaputová pána Matoviča v počte vyzbieraných podpisov? Vyzerá to tak, že áno. Nechceme nikomu zle, chceme iba aby sa do politiky vrátila slušnosť, odbornosť, inteligencia a empatia...

Pridajte sa aj do našej skupiny:

13ca29a2-2195-4bab-8230-313bdb285534_phptnfio3.jpg

matovic.jpg

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.