Zakázané parkovanie na chodníkoch od 1. Marca 2022 ?

Kontaktujte autora petície

CHCETE AJ VY VAJNORÁCI KONFORTNE ZAPARKOVAŤ V MESTE ZA FÉROVÝCH PODMIENOK?

2022-10-13 09:50:47

Priatelia,

Jednou z mojich priorít je ak férová parkovacia politika, ak sa máme zapojiť, tak za protihodnotu v podobe kvalitných služieb. Preto Vás chcem zastupovať ako mestský a župný poslanec, ak mi dáte svoju dôveru. Ako starosta Vajnor zverejním koncept parkovania vo Vajnoroch v horizonte 20 rokov, samozrejme vy budete pri jeho pripomienkovaní a budeme sa pýtať na Váš názor. Vyzvali sme súčasne vedenie mestskej časti, aby nám ukázali čo majú v pláne, do dnešného dňa nemáme žiadne relevantné stanovisko. Problém sa len odsúva a my sme rukojemníkmi akejsi hry na mačku a myš :/ .  Som presvedčený, že v súčasnosti je jediná šanca na zmenu ísť 29.10.2022 k voľbám a rozhodnúť sa správne. V prípade, že chcete pomôcť, sledujte stránku www.ondruska.sk, alebo príďte sa osobne presvedčiť o našich úmysloch už zajtra 14.10.2022.
Ďakujem

S pozdravom
Ing. Juraj Ondruška PhD. - predseda petičného výboru.

Vajnory_našimi_očami_A32.jpg

PARKOVANIE NA CHODNÍKOCH BUDE MOŽNÉ EŠTE DVA ROKY 2

2022-03-17 12:35:38

Parkovanie áut na chodníku bude znovu možné do septembra 2023. Vyplýva to z novely zákona o cestnej premávke, ktorú dnes 124 hlasmi schválili poslanci parlamentu. SITA 17.03.2022 12:13 Nie je to moc času tak verím, že naša samospráva bude reflektovať na požiadavky petície a už koncom roka 2022 bude pripravená. Nemôžu predsa prípravu posúvať ako horúci zemiak.

Juraj Ondruška

ZÁKAZ PARKOVANIA od 1. MARCA 2022 BUDE!!!

2022-02-21 08:58:28

ZÁKAZ PARKOVANIA od 1. MARCA 2022 BUDE!!!

NA VŠETKÝCH VAJNORSKÝCH CHODNÍKOCH!

Tak to intepretiuje nižšie uvedený článok.

Poslanci parlamentu síce pripravili novelu, ktorou zavedú odklad tohto zákazu, ale tá do marca nebude definitívne prijatá. A mestskí policajti nám povtrdili, že pokuty dávať budú. Na Slovensku od 1. marca platí zákaz parkovania na chodníkoch. Pre niektoré mestské časti Bratislavy to v praxi znamená, že vodiči jednoducho nebudú mať kde zaparkovať. Jedine, že by dovtedy mestská časť stihla schváliť pre konkrétne chodníky výnimky a vyznačiť ich ako parkovacie miesta. https://www.bratislavskenoviny.sk/.../70467-nestihlo-sa...

Juraj Ondruška

PROSÍM TÍ ČO STE UŽ PODPÍSALI, PREPOŠLITE PETÍCIU ĎALEJ A POPROSTE AJ ĽUDÍ Z VAŠEHO OKOLIA, ABY JU PODPÍSALI.

2022-01-19 09:47:18

Dobrý deň,
Priatelia, včera 18.1.2022 sa v Komisii pre cestovný ruch a medzinárodnú spoluprácu Hlavného mesta SR Bratislavy PRIJALO UZNESENIE, ktorým sa vyzývajú poslanci NRSR, aby posunuli účinnosť právnej úpravy zakazujúcej PARKOVANIE NA CHODNÍKOCH na 1.1.2023. Poslanci MsZ si myslia, že sa tým vytvorí dostatočný priestor pre zavedenie nových pravidiel. Je evidentné, že náš hlas začína byť počuť. Na druhý deň po zverejnení našej iniciatívy sa tejto téme venovali aj hlavné správy STV. Konečne sa začali posúvať aké také informácie aj z vedenia MČ. Riešenie pre Vajnory je stále neznáme, preto každý váš hlas a vyslovený názor môže mať dopad na konečný stav riešenia, ktoré zasiahne VAŠU KVALITU ŽIVOTA. Prosím tí čo ste už podpísali, prepošlite petíciu ďalej a poproste aj ľudí z vášho okolia, aby ju podpísali. Ak má niekto záujem pomôcť zo zberom písomnou formou, podpisové hárky vieme dodať.
Ďakujem
S pozdravom
Ing. Juraj Ondruška PhD.

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.