Petícia za slobodné dýchanie bez akýchkoľvek prekážok vo forme prekrývania horných dýchacích ciest pre deti a žiakov v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu

Kontaktujte autora petície

Zaradenie Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu do vyššej úrovne

2024-04-17 10:37:33

Vážení podporovatelia!

Ďakujeme, že podporujete naše petície a veríme, že podporíte svojim podpisom aj túto!

Spúšťame občiansky tlak za zaradenie našej Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš do vyššej úrovne nakoľko si situácia vyžaduje opätovne aktivizovať našu vôľu obyvateľov regiónu Liptov a občanov Slovenskej republiky. Všetky pôvodné argumenty sa ukázali ako pravdivé a ministerstvo ich nebralo v úvahu. Máme za to, že sú možno porušované ústavné práva na ochranu života a zdravia. Projekt OSN (Optimalizácia siete nemocníc) je nefunkčný, nelogický, diskriminujúci a nerešpektujúci reálnu dopravnú situáciu v regióne.

Ďakujeme, že nám v tomto kroku dôverujete a prosíme Vás o podpis novej petície tu: https://www.peticie.com/peticia_za_zaradenie_liptovskej_nemocnice_s_poliklinikou_mudr_ivana_stodolu_do_ii_kategorie_v_ramci_optimalizacie_siete_nemocnic

Nezabudnite svoj podpis potvrdiť v emaily.

S pozdravom,

Mgr. Adriana Kráľová

predsedníčka petície

Dôležitý oznam k voľbám 30.9.2023

2023-09-12 08:56:57

Dobrý deň,

verím, že tento mail Vás neurazí, nakoľko nadväzuje na všetky doterajšie snahy vo verejnom záujme, teda aj na predmet tejto petície.

Rada by som upriamila pozornonosť na túto petíciu a prosím o podpis (nezabudnite ho potvrdiť v emaily) a zdiaľanie:

Máme dôvod na zmenu? Myslím si, že áno - preto je dôležité ako budeme voliť 30.9.2023.

To, čo sa tu odohrávalo posledné roky nám nie je jedno. Nevoľme viac oligarchiu ani tváre servírované médiami. Kto sa nás zastal počas posledného obdobia? Tí istí politici, ktorí definitívne zlyhali.

Kandidujem za SNS pod číslom 129.

Viac o mne tu: www.adriana-kralova.sk

Určite si pozrite túto moju reláciu u Dannyho Kollára: https://www.youtube.com/watch?v=RxtWp4Ja8sM&t=4752s

Ďakujem, že ste si tento e-mail prečítali a že môžeme spolu nadviazať na všetky naše doposiaľ uskutočnené spoločné snahy vo verejnom záujme.

S pozdravom,

Mgr. Adriana Kráľová

Adriana Kralova

Stav petície "Škola bez podmienok"

2022-01-10 10:58:09

Vážení podporovatelia petície!

Poprosím Vás o opätovné zdieľanie petície na sieťach, na profiloch a v skupinách, aby sme sa dostali na číslo 10 000 podpisov a mohli začať s nimi aktívne operovať s orgánmi moci. Momentálne máme 6333 podpisov.

Ďakujeme za podporu.

S úctou, Mgr. Adriana Kráľová

Doplnenie údajov

2021-11-09 05:07:44

Vážení podporovatelia petície za slobodné dýchanie!

V zhone sme zabudli pridať do petície pole "ulica a popisné číslo" a "PSČ". Už sme chybu opravili. Svoj podpis viete spravovať a doplniť tieto údaje.

Za chybu sa ospravedlňujeme a veríme, že to zvládnete.

S úctou Mgr. Adriana Kráľová

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.