Za obnovu Hviezdoslavovej ulice ( Spišská Nová Ves)

Kontaktujte autora petície

aktualizácia

2021-02-05 22:12:38

Pôvodne obojsmerná ulica sa stala jednosmernou na základe požiadavky občanov a so súhlasom dopravnej polície. Zjednosmernením sa vytvorila časť parkovacích miest, ktorá bola potrebná pre zabezpečenie dopravnej obslužnosti novovznikajúcich prevádzok na Hviezdoslavovej ul. Zrekonštruoval sa chodník od križovatky s ul. Odborárov až po predajňu Klas. Požiadavka na rekonštrukciu ulice neprinesie viac parkovacích miest! Pre uspokojenie najakútnejších problémov navrhneme opravu chodníka na ľavej strane komunikácie a spevnenie krajnice komunikácie pozdĺž parku. Medzi dlhodobými požiadavkami MsV je však iná aktivita, t. j. výstavba spevnených plôch na Námestí SNP. Rekonštrukcia križovatky pri starom súde na svetelnú patrí medzi priority KSK na úseku dopravy. Pre uskutočnenie tejto úlohy asi bude požiadavka na opätovné zobojsmernenie Hviezdoslavovej ulice, preto problematika rekonštrukcie Hviezdoslavovej ulice si vyžaduje v spolupráci s KSK komplexnejšie riešenie. Ing. Jozef Gonda

Z tohto dôvodu Vás opäť žiadam o pomoc. Ešte je potrebných 810 podpisov

Viktor Pamula, Dominika Kuchárová, Radovan Skokan, Pavol Ištok

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.