Petícia za presídlenie školy v Mojšovej Lúčke

Kontaktujte autora petície

Doplnenie údajov do petície

2020-10-09 16:15:32

Keďže sa viacerí pýtajú, ako doplniť údaje, tu je taký jednoduchý postup :

1. Otvorte si stránku www.peticie.com

2. Prihláste sa pod svojím menom

3. Kliknite vpravo hore na odkaz petície

4. Otvorte si petíciu kliknutím na názov Petícia za presídlenie školy v Mojšovej Lúčke

5. Vpravo vstrede obrazovky je nápis ,,SPRAVUJTE SVOJ PODPIS" a pod ním 3  ikonky.  Z ponuky si vyberte možnosť ikonky CERUZKA.

6. Môžete doplniť , čo treba .

7. Do doplnení, treba stlačiť tlačidlo ULOŽ ZMENY.

Ďakujem Vám za Váš čas, chuť, ochotu pomôcť . Ak máte ešte niekoho, kto našu petíciu nestíhol, nech sa páči, ešte je čas. Čím nás bude viacej, tým lepšie.

Prosba o doplnenie informacii

2020-10-09 11:35:10

Ahojte,

prisla správa z Úradu inšpekčnej služby. Na základe ich správy je potrebné ešte doplniť údaj presného znenia adresy. Ak teda nemáte nič proti, prosíme, doplňte tento údaj , nech sú hlasy právoplatné. Veľká vďaka ... (za čas, aj chuť )

Kvôli doplneniu potrebných údajov je petícia znovu prístupná k podpisovaniu . Ak by ste teda ešte mali niekoho, kto to nestíhol, môžete ho pokojne osloviť . Ďakujeme

Škola v Mojšovej Lúčke

2020-10-04 19:11:41

Každý príbeh má koniec ... len niekedy je koniec len začiatkom niečoho nového.

Myslím, že teraz nastal ten pravý čas na ukončenie petície za presťahovanie našej školičky do nových priestorov. Ukončenie petície znamená, že naša snaha s Vašou podporou pôjde ďalej , na miesta, kde by toto všetko mohlo zavážiť pri rozhodovaní. Ďakujeme za každý jeden hlas, nesmierne si to vážime . Sme radi, že stále je toľko dobrých ľudí, ktorým záleží na deťoch a ktorí podporili túto našu aktivitu.

Popisov bolo celkom 803, za  školičku s 53 žiakmi,myslím že  máme byť na čo hrdí. A to všetko aj vďaka Vám. V najbližších dňoch budem petíciu posielať kompetentným na posúdenie , snáď si prečítajú komentáre, ktoré mnohí napísali, snáď pozrú štatistiky, že našu petíciu ste podporili z rôznych častí Slovenska. Veľmi si vážime Vašu podporu a sľubujeme, že budeme aj naďalej bojovať a hájiť záujmy detí. Bez boja sa nevzdáme :)

V prípade nových informácií, Vás budem kontaktovať a informovať.

Držme si palce a držme palce škole !

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.