Petícia za zverejnenie poľovníkov na kandidátkach politických strán do parlamentu

Kontaktujte autora petície

Ignorovanie tejto peticie ...

2020-03-03 08:49:21

... umožnilo to, že sa poľovník zo strany Sme rodina pravdepodobne stane ministrom Životného prostredia. Nemám slov. 


Soňa Kallová

Výzva

2020-02-06 22:12:23

Ochrana prírody dnes už nie je tým istým, čím bývala. V minulosti to bola hŕstka nepochopených nadšencov, dnes je ochrana prírody nevyhnutnosť a mala by byť prioritou číslo jedna pre všetky vyspelé a fungujúce štáty. Pochybujete, že Slovensko sa dá takto nazvať? Že v prvom rade treba riešiť korupciu a okrádanie štátu politikmi? Lenže ono to ide ruka v ruke (viď naše lesy).

Podpisom petície za zverejnenie mien poľovníkov na kandidátkach politických strán pomôžete mnohým rozhodnúť sa v tej džungli politických subjektov a ich programov. 

Dnes už nemusíme zabíjať divú zver, aby sme nasýtili svoje rodiny. A strieľanie veľkých šeliem je v dnešnej dobe (nielen podľa mňa, ale aj podľa nemeckého profesora zoológie B. Grzimeka), úchylka. 


Soňa Kallová

Modifikácia petície podľa platného zákona GDPR

2019-12-18 21:33:05

Vážení signatári petície! Bola som oprávnene vyzvaná na prehodnotenie jej znenia (pôvodne Petícia za zverejnenie mien poľovníkov podieľajúcich sa na odstreloch vlka dravého), nakoľko podľa zákona na ochranu osobných údajov nebude možné nárokovať si jej naplnenie u príslušných štátnych orgánov v súčasnom znení. Preto a hlavne v nadväznosti na blížiace sa parlamentné voľby ju modifikujem tak, aby mohli byť voliči informovaní o poľovníkoch, ktorí sú na kandidátkach politických zoskupení do parlamentu. Na politikov sa GDPR nevzťahuje, takže pri hojnej účasti podpisujúcich je šanca, že sa občania dozvedia o zelených mužoch vo verejnej sfére. Verím, že dáte svoj hlas tejto novej podobe petície a pomôžete tak sebe ale aj ostatným enviromentálne zmýšľajúcim voličom pri voľbách do parlamentu. Nové znenie petície: Petícia za zverejnenie poľovníkov na kandidátkach politických strán do parlamentu.


Soňa Kallová



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...