PETÍCIA „KAĎA A PRAMEŇ TEPLICA DO RÚK OBČANOV LIPTOVSKÉHO JÁNA“

Kontaktujte autora petície

POĎAKOVANIE

2018-03-27 19:38:52

Milí spoluobčania, priatelia, veľmi si ceníme vašu angažovanosť a sme radi, že vám nebolo a nie je jedno, ako bude naša krajina napredovať, aj čo sa týka ochrany jej prírodného bohatstva.

Aj vďaka vašej podpore sa nám dnes podarilo na obecnom zastupiteľstve dosiahnuť, aby poslanci a starosta Liptovského Jána akceptovali požiadavku nášho petičného výboru a nášho OZ Jánčania pre Ján. Kaďa a prameň Teplica sa opäť dostávajú do správy obce a tým pádom zase aj do rúk občanov Liptovského Jána. Naša práca však nekončí, aj naďalej budeme kontrolovať obecné zastupiteľstvo Liptovského Jána, aby spravovalo majetok obce v prospech jej obyvateľov.

Ešte raz veľmi pekne ďakujeme za podporu.

Katarína Grežová Droppová a všetci členovia OZ Jánčania pre Ján

Mgr. Katarína Grežová Droppová, Starojánska ulica 9/9, 032 03 Liptovský Ján

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.