Petícia občanov SR, aby Slovenská republika neprijala znenie Globálneho paktu OSN pre migráciu

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky ( Slovenská republika ďalej aj ako "SR" ) v zmysle čl. 27 Ústavného zákona č. 460/1992 Zb. ( ďalej len ako "Ústava SR" ) a v zmysle § 1 zákona č. 85/1990 Zb., týmto žiadame Národnú radu Slovenskej republiky a Vládu Slovenskej republiky, aby Slovenská republika neprijala návrh znenia Globálneho paktu OSN pre bezpečnú, riadenú a legálnu migráciu ( ďalej len ako "Globálny pakt OSN" alebo "medzinárodný dokument" ) a tým sa pridala k ďalším krajinám, ktoré tak už urobili, alebo tak planúju urobiť, ako napr. USA, Austrália, Rakúsko, Maďarsko, Česká republika, Poľsko, Dánsko, Chorvátsko.

Tento medzinárodný dokument zásadným spôsobom zasahuje do suverenity a nezávislosti rozhodovania Slovenskej republiky o budúcom smerovaní SR v oblastí legálnej a nelegálnej migrácie, ako aj v oblasti celkovej migračnej politiky a stanovovaní jej podmienok na území Slovenskej republiky.

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, touto petíciou ďalej vyjadrujeme, že ako zdroj štátnej moci sme v intenciách Ústavy Slovenskej republiky pripravení chrániť našu budúcnosť, ako aj samotnú zvrchovanosť a nezávislosť Slovenskej republiky a to najmä pri aplikovaní migračnej politiky na území SR. Toto právo zároveň považujeme za nedotknuteľné a s najvyššou prioritou.

Svojím podpisom zároveň vyjadrujem súhlas so spracovaním mojích osobných údajov ktoré som uviedol pre potreby petície

Dávid Béreš, predseda neziskovej organizácie OCHRANA PRÁV OBČANA    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.