Za sfunkčnenie referenda

Dobrý deň. Obraciam sa na Vás s prosbou o Váš podpis a podporu tejto myšlienky.

Zaberie Vám to možno 15 sekúnd Vášho vzácneho času, ale môže to mať obrovský dosah pre budúcnosť nášho štátu.

Cieľom je do volieb vyzbierať minimálne 50 000 podpisov, aby sa nám podarilo sfunkčniť referendum na Slovensku.

Funkčné referendum je také, ktoré je nad ústavou a nemôže byť zrušené sudcami ústavného súdu

Keď bude funkčné referendum, môžeme v prípade nespokojnosti s plnením predvolebných sľubov kedykoľvek odvolať ktoréhokoľvek politika alebo celú vládu, a iniciovať nové voľby

(Viac o tom, čo všetko by bolo možné, je v Komentároch)

Ďakujem za každý Váš podpis.

Ak súhlasite s myšlienkou sfunkčnenia referenda, poprosím Vás o oboznámenie s petíciou aj Vašich známych.

Aj vďaka Vám, dokážeme spoločnou myšlienkou spojiť ľudí, ktorí môžu už o mesiac určiť smerovanie Slovenska a túžia po zmene.

Moja predstava postupného sfunkčenia referenda je taká, že by fungovalo podobne, ako funguje už desiatky rokov vo Švajčiarsku, len si ho prispôsobíme na naše Slovenské pomery. Ak sa do volieb podarí nazbierať min. 50 000 podpisov, je veľmi reálna šanca že referendum bude na Slovensku funkčné už tento rok. Ak nie, je tu ešte cesta revolúcie, alebo postupná zmena myslenia ľudí a ďalší pokus o 4 roky.

Ak súhlasíte s cieľom sfunkčnenia referenda a nechcete zverejňovať svoje meno, stačí zvoliť pri podpisovaní, aby bol Váš podpis nezverejnený.