Rekonštrukcia parkoviska pred zimným štadionom V. Dzurillu

Dobry den,

chcel by som Vas poprosit o podpis v peticiu "opravy parkoviska pred zimnym stadionom Vladimira Dzurillu" v Bratislave-Ruzinov.

Navstevnici, ktori zimny stadion navstevuju, urcite vedia v akom katastrofalnom stave je parkovisko. Parkovisko ma nevyhovujuci stav uz niekolko rokov a kompetentynch jeho stav vobec nezaujima. Mestska cast ci samospravny kraj pri volbach stale dookola pouzivaju tie iste frazy ako ich zaujima rozvoj mladeze v sporte a neapluju na katastrofalny stav parkoviska u vlastnika ktorym je Univerzitna Nemocnia Bratislava. Parkovisko urcite nema velky vplyv na rozvoj mladej generacie v hokeji, ale ak vidime v akom stave je parkovsko pred stadionom mozeme asi len tusit, aky je ich postoj k tejto problematike. Navstevy z roznych krajin, ktore navstevuju turnaje ci sutaze na stadione si urobia hned prvy dojem o nasom zaujme o sport a bohuzial aj o nasej krajine. Je hanbou, ze sportoviska, kde vyrastaju mlade generacie nie je nasou pychou, ale opakom.