Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Registrované partnerstvo je inštitút spolužitia osôb, ktoré tvoria pár, a ktoré zaregistrovali tento zväzok na príslušnom orgáne podľa príslušných zákonov.

Táto petícia je za shválenie registrovaných partnerstiev celkovo na Slovensku aj osobám rovnakého pohlavia (homosexuálom).

Prečo? (ľudia, ktorí žijú normálne vo vzťahu, v jednom dome, ľúbia sa, spia spolu, ak nie sú rovnakého pohlavia pravdepodobne spolu aj vychovávajú deti...ale) :

>Keď sa jednému partnerovi/partnerke niečo stane, ten/tá druhí/á  sa nedozvie, čo sa mu stalo, lebo doktor povie: „Sorry, vy ste kto? Ja vám to nemôžem povedať.“

>Keď partnera/partnerku zrazí autobus, tak on/a bude mať veľké opletačky s dedičským konaním, kdežto manželka/manžel by nemala.

>Keď sa partnerovi/partnerke potom teda už niečo stalo, je to vdovský dôchodok alebo teda v jej prípade vdovecký dôchodok, opäť ho nedostane.

POVEDZME TEDA NIE NEZMYSELNÝM ZÁKONOM A ZMEŇME ICH! NA SLOVENSKU JE POTREBNÁ TOLERANCIA, JE TU POTREBNÉ SKONČIŤ S DISKRIMINÁCIOU! :) JE JEDNO, ČI JE TO M+M, M+Ž, Ž+Ž! PODSTATNÉ JE, ŽE SÚ TO DVAJA ĽUDIA. PARTNERI, KTORÍ MAJÚ MAŤ SVOJE PRÁVA, PRETOŽE TU IDE O LÁSKU, A O TO, ŽE TÍ DVAJA SA JEDNODUCHO ĽÚBIA! <3 ;)

Prosíme, podpíšte sa aj Vy a zdieľajte túto petíciu...Musí nás byť čím viac! ;) Nestačí jeden, nestačia tridsiati, potrebujeme mnohých z Vás! ĎAKUJEME za každý podpis, každé zdieľanie, každý druh akéjkoľvek pomoci! Petícia pod vedením iniciatívy "Erues - Rešpekt, úcta, sloboda" (www.facebook.com/erues.czsk) ;-)

Iniciatíva "Erues - Rešpekt, úcta, sloboda"    Kontaktujte autora petície