Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Organizujem túto petíciu pre zrušenie kresťanstva na Slovensku z dôvodu šírenia a propagácie násilia, pedofílie, sexizmu, otroctva a pokazenej morálky.

Biblia navádza na masové vyvraždenie ľudí čo nejdú do kostola: (Sudcovia 21:10) Kmeň JOBEŠ jeden deň neprišiel do kostola- kongregácia vyslala k nim dvadsaťtisíc vojakov a rozkázala im: "POZABÍJAJTE MEČOM OBYVATEĽOV JOBEŠ- GILEADU."

Ak niekto nesvätí sviatok treba ho zavraždiť: (Num 15:32-36) Izraeliti na púšti prichytili istého muža, ktorý v sobotňajší deň zbieral drevo…..Celá pospolitosť ho vyviedla pred tábor a tam ho NA SMRŤ UKAMEŇOVALI.

Boh prikazuje MOJŽIŠOVI, , " Každý nech si opáše meč na bedrá! Choďte … a zabíjajte svojich bratov a priateľov!(Exo 32:27-28)

Biblia navádza NA VOJNOVÉ ZLOČINY A ZLOČINY PROTI ĽUDSKOSTI (Deutero 2010-14)" Keď sa priblížiš obliehanému mestu ponúkni mu mier. Potom ak ti odpovie mierom a otvorí brány, všetci ľudia ktorých tam nájdeš budú poplatní a budú ti slúžiť. Ak s cieľom bojovať s tebou nebude vyjednávať, potom ho obliehaj. A keď tvoj večný boh ho vydá do tvojich rúk všetci muži prejdú ostrím meča….Vyrabuješ celý….jeho majetok

Už aj Mojžiš prikazoval svojim vojakom , aby vraždili deti a povraždili ženy, čo spali s vojakmi, avšak aby si panny ponechali pre svoju vlastnú sexuálnu potrebu.(Numeri 31:14-18) Tak teraz pobite všetkých chlapcov medzi deťmi a zabite každú ženu, ktorá poznala muža tak , že spala s mužským, avšak všetky dievčatá, ktoré nepoznali obcovanie s mužským ponechajte na žive pre seba.

Biblia navádza na to, aby si ZAVRAŽDIL každého, kto ťa nahovára na inú vieru  (Deu 13:6-10)..ak by tvoj brat, syn matky tvojej , alebo tvoj syn , alebo dcéra , alebo tvoja žena najmilšia …chceli ťa presvedčiť…. musíš ho zabiť, tvoja vlastná ruka musí byť prvá proti nim ich popraviť

Biblia prikazuje týranie detí. ( Prísl 23:13) Neodvracaj trest od chlapca, bo nezomrie , keď vyšľaháš ho korbáčom

Surová vyhrážka vyhladovaním :"mužom, čo sedia na hradbách a spolu s vami budú jesť svoje výkaly a piť svoju moč!" (2 Král 18:27)

Sexizmus bol už v biblii, nie je iba novodobým javom. jej prsia nech ťa občerstvujú každý deň (Prísl 5:19 )

Ja som hradbou a moje prsníky sú ako veže (Veľpieseň 8:10)

Ohanbie svojho otca ani ohanbie svojej matky nesmieš odkryť… (Lev18:7.)

Spolu s týmto Cirkev VEREJNE propaguje Násilie a smrť: http://static.cdn.markiza.sk/media/a501/image/file/2/0049/4WPr.ukrizovanie_jpg.jpg

A k tomu nesmieme zabudnúť na Temný stredovek a inkvizíciu, upaľovanie čarodejních na hraniciach, križiaske výpravy do "svätej" zeme, a najmä PEDOFÍLIU u kňazov ktorá zostáva bez trestov.

Zendhal the Frostborn    Kontaktujte autora petície