Petícia za zachovanie mesačníka Zázračný svet

Podporte kampaň za zachovanie mesačníka "Zázračný svet" - zrejme jediného magazínu na Slovensku venovanému vede, histórii ako aj technológiám a pod., ktorý sa dá čítať a je spracovaný na vysokej úrovni pre širokú verejnosť a všetky vekové kategórie. Dovolím si tvrdiť, že udržuje vzdelanie a rozhľad občanov Slovenska. Bol by som rád ak by túto iniciatívu podporilo čo najviac ľudí a ukázalo vedeniu "SPOLOČNOSŤ 7 PLUS, a. s.", že pokračovať v ich skvelej práci má zmysel aj úžitok pre nich ako aj pre nás.

Navrhujem pre "SPOLOČNOSŤ 7 PLUS, a. s.", aby spravila výhodné predplatné cca za 15€ na rok + súťaž pre každého predplatiteľa a do mesiaca uvidíte akú ozaj máte reputáciu a fanúšikov . . . neviem z akých dôvodov ste sa rozhodli mesačník tohto zamerania a kvality zrušiť, no  nádej umiera posledná a preto aj touto cestou chcem poukázať na celkový záujem slovenského ľudu aj o vedomosti a nie len o bulvár.

Dalibor Rudzan    Kontaktujte autora petície