Referendum za Postavenie Štadiónu pre Galský Futbal

My fanúšikovia galskej hádzanej vás úprimne prosíme o podporenie petície za referendum o postavení štadiónu galského futbalu na ulici Široká vo Vajnoroch v Bratislave. Stačí v podstate pridať nad futbalové brány tyčky v štýle rugby, ale vyššie náklady požaduje najmä zbúranie priľahlého cyklistického velodrómu, na ktorého mieste sa následne postaví parkovisko, aby pokrylo očakávaný zvýšený prísun fanúšikov.

Finálna petičná otázka teda znie:

"Prajete si, alebo neprajete, nie a zároveň áno, aby bol na Slovensku postavený v urýchlenom konaní štadión galského futbalu na ulici Širkokej vo Vajnoroch v Bratislave zo štátnej podpory, za účelom zbúrania Velódromu, za účelom postavenia parkoviska pre účel parkovania fanúšikov?"

V prípade, že bude v tejto petícii vyzbieraných 350-tisíc podpisov občanov, prezident musí podľa Ústavy SR vyhlásiť referendum do tridsať dní od prijatia petície.

Aliancia za Ochranu Galského Futbalu v spolupráci so Slovenskou Asociáciou Galskej Atletickej Asociácie

Zodpovedný pracovník: Ivan Mládek, podľa stanov asociácie platne samozvolený predseda Aliancia za Ochranu Galského Futbalu a predseda Slovenskej Asociácie Galskej Atletickej Asociácie

Aliancia za Ochranu Galského Futbalu v spolupráci so Slovenskou Asociáciou Galskej Atletickej Asociá    Kontaktujte autora petície