Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov.

Quoted post

Replies

piatok

#21 Ludia, prebudme sa...

2013-02-15 21:43:42



homosexualita bola aj bude. Len sa o tom pred tym otvorene nehovorilo. Su medzi nimi slusni ludia aj neslusni, tvoriaci nejake problemy ako aj ini. Myslim si, ze homosexualne pary nech si spolu ziju, maju sa radi,robia vo svojej domacnosti, co len chcu, verejnost o tom nemusi nic vediet. Ale deti na adopciu -som proti. Dedictvo, sa da ziskat zavetom, lekarske spravy tak, ze paciet si da splnomocnenie, komu ma lekar dat info.Vymysleli si to pekne, len ten pravy dovod taja ti, co pre svoje ciele zneuzivaju aj slusnych homosexualov.

Velmi sa deru do popredia / vid napr. aj duhove pochody, kde velmi okato sa prezentuju, to nizke, zivocisne, v mnohych pripadoch mi nepripadali ani ako ludia, horsie ako zvierata odtrhnute z retaze, podla toho co stvarali a ako boli obleceni. A takymto by malo byt dovolene adoptovat deti ? Akym pravom ? Ved uz aj priroda v ich pripade to tak zariadila, aby nemohli mat vlastne deti. Preto su homosexuali.Priroda to vie spravodlivo zariadit. Ak im je to teraz odoprete prirodzenou cestou,tak si to s niecim zasluzili, tak by sa s tym mali zmierit a pracovat na skvalitneni svojho moralneho zivota, aby v buducom zivote mohli mat vlastne deti, tesit sa z nich.

Na INT je vela clankov aj videi o tom, ako homosexualne pary si adoptuju deti len preto, aby na ne dostavali velke peniaze, aby ich mohli zneuzivat.

napr. http://uogcc.org.ua/cz/video/?page=3,

http://uogcc.org.ua/cz/video/article/?article=9348... a dalsie linky, co su tam...