Petícia za zrušenie prevádzky Šínweg, Pekná cesta 3531, BA Rača

Quoted post


Hosť

#14

2016-08-01 10:08

NÁZOR PREVÁDZKOVATEĽA BUFETU Šínweg

Bez zapájania emócií konštatujem, že petícia je výsledkom konfliktu záujmov. 

Na jednej strane je záujem susedov, ktorí chcú v tejto rekreačnej lokalite trvalo bývať a chcú k tomu exkluzívny kľud. 

Na druhej strane je môj záujem poskytovať v tejto lokalite služby v takom rozsahu, aby uspokojili požiadavky hostí.

A potom tu je záujem verejnosti, ktorá chce vypadnúť zo sídliska a stráviť zopár hodín v nejakom peknom, príjemnom prostredí.

Ja osobne si netrúfam rozhodnúť, ktorý z týchto záujmov je správny. Určite má každý z nich niečo do seba a ja sa nebudem staviať do pozície rozhodnúť, ktorý z nich má navrch. To nech rozhodnú orgány, ktoré to majú na starosti.

Ja podnikám len v takom rozsahu, ako mám vydané povolenia. A rovnakom rozsahu využívam aj svoje vlastnícke právo na pozemok. Počas posledného mesiaca sa na základe udania susedov u mňa vystriedali kontroly zo Štátnej veteriny, Úraduverejného zdravia, Inšpektorátu práce, Colnej a finančnej správy + miestny kontrolór a stavebný úrad z Rače. Všetky kontroli konštatovali BEZ NEDOSTATKOV. Akurát mi zabrali kopec času. 

Na záver dodávam, že neustály rozvoj a zvyšovanie úrovne v poskytovaní služieb v oblasti cestovného ruchu je jediným spôsobom ako zabrániť, aby sa rekreačné oblasti Bratislavy menili na exluzívne obytné zóny. 

Iba tlak verejnosti totiž dokáže prekonať všetky ostatné.

Replies

Matuš

#29 Re:

2016-08-19 16:58:12

#14: -  

 Manipuluješ verejnou mienkou. Ide o inteligentné ale mafiánske spôsoby aby si vyštval záhradkároch prostredníctvom hostí a ich detí. Prečo pre peniaze pre nič iné. Cieľ je jasný zarobiť a rozšíriť si územie. Čo má spoločné Tvoje ponikanie s krčmou so záhradkárskou a chatovou osadou nič a len také podnikanie  je v území povolené. Klameš, podvádzaš slubuješ s milou tvárou.  Pôjdeš aj cez mŕtvoly. Nevadí ti ani starý pán ani stará pani ani ich príhody ktoré prekonali za dva roky. Ja nič ja muzikan, ja pre peniaze spravím všetko. Využijem všetko každého, piť nebudem ale nalievať budem.

Nie je prízemné útočiť na priateľov z Drevodomu, či tam majú právo spať jednu alebo aj 300 dní a čosi im vykrikovať verejne. Veď sú slušnejší ako ty , ešte ti aj Marienka naletela.  Ukázala, že cesta nie je zarúbaná. Tvoji hostia rozoberajú a budú žiadať čo môžu a nemôžu spraviť u seba na pozemku, dávaž im to do hlavy ty, organizuješ ich. Riešite trvalý pobyt ľudí-vlastníkov na pozemku v počte 2 a viac. Nenarobia toĺko hluku aký je v krčme... Úbohosť. 

S tými záujmami si čo chcel povedať. Vy záhradkári prečo chcete mať ticho veď tu máte zábavu v krčme, načo ste si zveľadili záhradky a prečo by ste mali spať v chatkách sú tu u mňa hostia ktorí mi pekne zaplatia.