proti_stavbe_premiere

Quoted post

Investor

#21 Re: Re: Re: Re: Investor

2015-11-26 08:10

#20: autor - Re: Re: Re: Investor 

Samozrejme, že nie som investorom stavby, len som sa s trochou nadsázky pozrel na vec z druhej strany. Lebo vaše videnie je jednostranné. Já, ja, já, jenom já...

Pri každej stavbe (schválenej a povolenej) musí okolie, pre spoločné dobro, na určitý čas zniesť určité obmedzenie a nepohodu. Bez toho by sme žili ešte v jaskyniach.

O moje vzdelanie sa nebojte. Nie som "investorom", ale sám projektujem a následne dozorujem stavby. A s večne nespokojnými susedmi staveniska a petičiarmi mám svoje skúsenosti. Často sú horší ako Živorné prostredie a Požiarna ochrana.

A chcete mi tvrdiť, že od 11.11.2015 tam vyrástlo to, čo tam stojí? Nezamieňajte si začatie stavby s pokračovaním stavby.

Replies

autor

#23 Re: Re: Re: Re: Re: Investor

2015-11-26 17:29:48

#21: Investor - Re: Re: Re: Re: Investor 

No vidíte, skrývate svoju identitu, poprípade sa vydávate za niekoho iného a nazývate to nadsázka. A áno, hurá, moje videnie je jednostranné, mne ide o moje decko, stále vám to nedochádza...resp. asi už aj viete, ale zrejme sa nudíte, a neviete kde by ste škodili, vyrývali a otravovali (úprimne vás v tomto smere ľutujem).

Mám pre vás návrh: dajte mi email, vymeníme si čísla, stretneme sa a na osobnom stretnutí ak vám existencia tejto petície tak prekáža a je vám tŕňom v oku, vám vysvetlím prečo a kvôli čomu. Netvrdím, že som najlepší vysvetľovač, ale garantujem jedno, to čo spoznáte bude sila rodičovskej ochrany. Ak teda máte na to charakter (resp. gule, ostatným - pardon za výraz, ale hrdina spoza klávesnice si o to koledoval už dlho).