Výzva slobodných občanov Slovenska

Quoted post

Replies

hosť

#198 Re: suhlasím s Palom

2013-10-31 10:01:48

#23: Dajo - suhlasím s Palom

Keď už, tak občiansku.

To sú také plané výzvy, vážení.  Na Slovensku je to tak, že tisíce ľudí podpíše výzvy proti rodovej rovnosti, stovky za, dav sa poženie za každým, kto pred krčmou ulapí do ruky revolučnú zástavu a vytrhne prvý kolík z plota, a poďme na nich, na tých zlodejov, ale za kým sa to ženie, to nevie, vedú ho tamtí vpredu, a on ani nevie, kto sú, čo sú a koho to idú s nimi zmlátiť. Len idú bez rozmýšľania. Najlepšie za tými z beo.sk. A bime ich hlava - nehlava!

Nedivme sa, že na Slovensku nemáme v politike veľa osobností, keď ešte stále národ recituje Sama Chalupku ako za nášho národného svätca Andreja Hlinku - takže si človek pripadá, že je na dvoch miestach súčasne, alebo že sme sa nijako na našich dejinách nepoučili. Kto by chcel potom za nás ísť s kožou na trh? A ani tých pár - bez ohľadu na názorovú pravú či ľavú orientáciu - čo má na to hlavu a srdce by sme si aj tak nevážili, lebo nevedia dostatočne populisticky mávať kolíkmi z plota.

Občiansku spoločnosť mať budeme, len keď nás k tomu vychovajú vzory, ktoré nás prevýšia intlektuálne a morálne. Lenže týmto slovenský človek akosi nerozumie. Aj tak si myslím, že je dôležité, aby z politiky raz a navždy zmizli harabínovci. To je petícia, ktorú by mali ľudia podpísať.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...