Výzva slobodných občanov Slovenska

Quoted post

Palo GALLO

#7 výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-09-11 23:26

..............úprimne nesúhlasím vo všetkých bodoch !!!
...určite je potrebné aby prebrali zodpovednosť za všetko čo napáchali na občanoch tejto krajiny aby niesli zodpovednosť za svoje činy./podľa mňa až do roku 1990 všetci bez rozdielu/
Retrospektívne sa pozerám do minulosti a nechtiac musím porovnávať .
Pred 23 rokmi sme nadávali na Komunizmus mali sme školstvo, polnohospadarstvo ,zdravotníctvo, mali sme robotu istoty nemali sme nezamestnanosť nemali sme problémy s cigaňmy !
V neposlednom rade sme nemali štátny dlh !!!!
Dnes nemáme nič !!!
.......máme apatiu sme rozvrátená spoločnosť, nemáme svoje priority ,nemáme svoj názor, nemáme záujem riešiť svoju budúcnosť, nevieme sa postaviť systému ktorý nás likviduje a robí z nás len nemysliace postavičky na ktorých len naši "predstavený nami volený zástupcovia“ parazitujú využívajú nás pre svoje vlastné blaho.
Chápem že je to celosvetový trend viem že tento trend sa nedá zmeniť od klávesnice počítača
Potrebujeme Jasnú koncepciu
určite sa ešte nájdu ľudia – odborníci ktorý dokážu triezvo a rozanalyzovať terajší stav štátu
a jasne určiť kroky na zachovanie nášho SLOVENSKA !
Vážim si históriu vážim si našich buditeľov naše osobnosti SLOVENSKÉ .....zámerné som ich nepoužil lebo si úprimné myslím že nijeje čas na hrdinstvá je potrebné ,nie emocialne ale racionálne zhodnoťiť stav štátu a prijať radikálne opatrenia na záchranu zvrchovanosti SLOVENSKA !
Preto sa pripájam ku každej výzve ktorá podľa mňa posunie Slovensko k lepšiemu zajtrajšku !
A na záver úprimné :
............priatelia žiadne kmomenty ,lajky , alebo sympatie nás neposunú ďalej . .........povedz otvorene svoj názor povedz čo ťa trápi čo máš na srdci !
Nepíš to anonymne na fórach ,blokoch na sieťach hovor svoj názor tvojim blízkim kamarátom priateľom ,rozprávaj sa o svojich problémoch a hľadajte riešenia , hlavne povedz svoj názor a  hlavne nefilozofuj  fakty a činy nám zabezpečia lepší život 

Replies

Michal

#154 Re: výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-10-21 10:46:19

#7: Palo GALLO - výzva na opčiansku neposlušnosť

... dnešný stav spoločnosti a Európy je dôsledkom, že chýba filozofia, sebareflexia, súvislosti, schopnosť a ochota učiť sa z vlastných dejín... ak sami seba nechceme odsúdiť na ďalšie fatálne omyly a zlyhania, tak práve túto schopnosť by sme mali vzkriesiť v sebe, v spoločnosti... ak budeme len bezduchou vyhladovanou masou ovládanou základnými pudmi "chlieb a hry", potom sa staneme (ak sa tak už aj zčasti nestalo?!?) hračkou v rukách nadnárodných monopolov, a politických bábok, ktoré nás vopchali do ich chomútov... tak ľahko sme prišli o všetko!!!, veľa nám toho už nezostalo... ak si to však ešte dokážeme uvedomiť, potom máme šancu na prežitie...


Hosť

#172 Re: výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-10-23 11:03:34

#7: Palo GALLO - výzva na opčiansku neposlušnosť

presne tak , toto pôovažujem za citový vélev a nie konkrétny boj so zlými...

 

no tento spôsob im veľmi neublíži , aj keby ceý národ na uliciach zamrzol, je im to jedno svoje majú a dobrovoľne sa takto ľahko ,ničoho nevzdajú.

Petícia je príliš všeobecná, treba menovite , ten toľko a toľko , presne ktorá vláda dala zadarmo presnú banku, BAZku alias volskwagen...inak Nemci odtvedy prešli na skrátený pracovný týždeň a pri rokovaniach nám ponúkli 1000-1200 mariek ale Moravčíkova kresťansko-demikratická vláda , že kdeže byslovenský robotník mohol mať viac ako úradník...nemci sa ešte teraz pučia od smiechu alo lacno prišli k fabrike!!! a ked má celozávodnú dovolenku , klesá HDP totho štátu do bažín...určite nepôjdem mrznúť na námestia , mám zápal priedušiek a ľahko ochoriem , je to TOTALNA VOLOVINA!!!

treba usvedčovať človeka po človeku ako koliesko po koliesku vyradovať z moci.treba pripojiť menný zoznama ľudí výšku dlhov a sprenevier , toto je dôležité .v každej obci sa vie koľko ktroý starosta pre sebe blízkych rozkradol a odišiel ešte s 5xnásobným odstupným , stačí ked to vráti a dlhy zaplatí , nech mu vezmú dom , majetok atď .takto štát zbohatne.a to SUPER zbohatne.a najmä treba zobrať poslancom platy a dať im žiť zo sociálneho minima , už dávno majú všetko, tak by sme uvideli tie kandidátky. Všetky vysokopostavené funkcie majú byť CŤOU a nie vyžmýkavaním štátu.predbiehajú sa koľko kto urve na odmenách zahraničných cestách atd , nech cestujú , ale za svoje , ako my všetci. majú tieňové firmičky , kam si prelievajú bubáčiky.FAKT IM STAčí  čestný MINIMáLNY PLAT, aj ten by nemali dostať ale poslať na deti do domovov. tot dajte do petície.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...