BIJEME NA POPLACH! Nie cenzúre župana Kotlebu,za slobodu prejavu!

mario

/ #176 Marián Magát ešte nebezpečnejší ako Kotleba!

2016-03-18 20:30

Po Kotlebovi dnes prichádza nová a nebezpečnejšia skupina extrémistov, ktorí sa neboja verejne priznať, že sú radikálI. Dokonca sa Kotlebu odvážia verejne kritizovať, za údajnú umiernenosť. Jedným z takých je aj Marián Magát, ktorý kandiduje za Slovenskú ľudovú stranu (SĽS).Mali by sme sa však mať na veľkom pozore pred určitými tvárami a menami, ktoré sa odrazu  vynorili na Slovenskej politickej scéne .Tento exot nielenže si dovolil živom vysielaní velebiť Jozefa Tisa, ale zachádza ešte ďalej, keď počas kritiky Mariana Kotlebu uviedol „je obrovskou chybou, že sa Kotleba postupne začína dištancovať od radikálnych síl ktoré ho v minulosti preslávili a nakoniec priviedli aj k úspechu. Dovolím si tvrdiť, že potrebná zmena k lepšiemu nastane až vtedy, pokiaľ si nacionalisti udržia vyváženú kombináciu radikálnych a intelektuálnych síl.“Inšpirovaný: Marián Magát o sebe hovorí, že je nacionalista a inšpiruje sa krajne pravicovou gréckou stranou Zlatý úsvit. Ako nacionalista kandiduje do Európskeho parlamentu.

Nacionalisti z Kysúc sa chvália bitkou od policajtov a netaja politické ambície Akčná Skupina Vzdor Kysuce! Vycvičení muži naháňajúci strach sa pripravujú na vstup do veľkej politiky.

sa rozširujú militantné skupiny hlásiace sa k silnému vlastenectvu, ktoré zaváňa skôr neonacizmom. Len nedávno sme priniesli článok o polovojenskej brannej organizácii Slovenskí branci. Majú svoju vlajku, odznaky, nášivky, prísahu aj kódex. Stretnúť ich môžete najmä na odľahlých miestach v slovenských lesoch.

V maskáčoch, vyzbrojení nožmi a samopalmi cvičia sebaobranu a prežitie v extrémnych situáciách. Ich symbolom je dvojkríž a odkazujú na podobné „hodnoty“ ako klasickí neonacisti, ale sú menej čitateľní a opatrní v symbolike. Mnohým naháňajú strach, iným zas vyvolá úsmev na tvári, keď vidia ich detského vodcu a chlapcov v puberte oblečených do maskáčov.

 

Úplne iné pocity však v ľuďoch vyvoláva organizácia s čiernou vlajkou, na ktorej je vyobrazená hlava vlka s veľkým nápisom Vzdor. Ide o zatiaľ neregistrovanú organizáciu Akčná Skupina Vzdor Kysuce. Ich prezentačné videá na internete úsmev na tvári určite nevyvolávajú. Tváre jej členov sú známe z pochodov k hrobu Jozefa Tisa a objavujú sa po boku novozvoleného banskobystrického župana Mariana Kotlebu.