Výzva slobodných občanov Slovenska

peter179

/ #312 Prosba

2013-12-01 10:46

Čas beží a podpisy pribúdajú. Ale veľmi pomaly. Samozrejme, každý má možnosť vyjadriť sa. Niekomu stačí zopár slov, niekto cíti potrebu písať viac, (ako napr. ja). Ale všetko je to len konštatovanie neradostného stavu, ktorý všetci poznáme.
Po rozhovore s autorom tejto iniciatívy a ak tomu dobre rozumiem, toto je zatiaľ len Výzva. Jej cieľom je oboznámiť čo najviac ľudí s prebúdzaním Slovenska, nutnosťou vykonania zásadných zmien a zmobilizovať ich k následnému podpísaniu Petície. (teda Petíciu zatiaľ nehľadajte, to je až ďalší krok) Až na základe dostatočného počtu podpísaných ľudí pod túto Výzvu (dostatočný počet súhlasiacich a odhodlaných) je možné prejsť k podpisovaniu Petície. Inak to nemá význam a skončí to tak, ako všetky doterajšie iniciatívy. Inak celé toto úsilie je zbytočné a môžeme si naďalej "užívať opraty v cudzej-našej zemi".
Teda dôležitý je teraz čo najväčší počet podpísaných pod túto Výzvu, čo najväčšie rozšírenie tejto Výzvy medzi všetkých obyvateľov, čo dá signál autorovi tejto Výzvy k pristúpeniu k podpisovaniu Petície, s predpokladom jej úspešnosti. Záleží teda len od nás - čím skôr bude dostatok podpisov tu, tým skôr bude Petícia. Keďže mnoho ľudí o tejto iniciatíve ešte stále nevie, nemá internet, ... v našom meste sme sa rozhodli vykryť tento priestor tým, že na svoje náklady nechávame vytlačiť a roznesieme do schránok vyrozumenie aj pre takýchto ľudí, (z kapacitných dôvodov len niekoľko tisíc, ale aspoň niečo).
Prosíme každého, kto chce slušné Slovensko a kto má možnosť: ŠÍRTE TÚTO VÝZVU NEUSTÁLE ĎALEJ, AKÝMKOĽVEK SPOSOBOM. (čas sú peniaze).
Ešte niečo:
Onedlho sú voľby do úradu prezidenta SR. Všimnite si "čo všetko" sa o tento úrad uchádza. P. Čarnogurský, p. Kňažko, ... pravdepodobne vsádzajú na tuposť a bezpamätnosť tohto národa, niektorí záujemci sa doteraz hľadajú a nevedia, akí vlastne sú. No a nemožno zabúdať ani na bývalé nomenklatúrne kádre.
Myslím, že dosť bolo "voľby menšieho zla", dosť aj nomenklatúrnych kádrov - traja stačili. Pre veriacich, (aj ja som) - členovia KDH, SDKÚ nemajú nič spoločné s kresťanstvom, majú to len v názve strany. Nakoniec činnosť ich všetkých za mnoho posledných rokov je toho jasným dôkazom. Pravé kresťanstvo zaväzuje (sú zásady, ktoré sú neprekročiteľné) - ich ale zaväzuje len zbytočná strannícka príslušnosť, inak NIČ.
A nechceme ani prezidenta, ktorý hľadá v tomto úrade doživotný blahobyt, zabezpečenie celej svojej rodiny, beztrestnosť pre seba, rodinu a všetkých známych. Toho už bolo dosť.
Prezident slušného štátu, o aký nám všetkým ide, by mal byť slušný, čestný, inteligentný, (akademické tituly nie sú však toho jedinou zárukou). Skutočná a prirodzená OSOBNOSŤ. Už konečne by nemal byť menším zlom a nemal by byť nomenklatúrny káder. MAL BY BYŤ NÁŠ, NÁS VŠETKÝCH. Mal by byť taký, aby mohol svoj štát čestne a na úrovni reprezentovať ako 1. občan, aby požíval prirodzenú úctu vonku aj doma.
Teda aj pri nastávajúcich voľbách: ROZUM, CIT, ČESTNÁ MINULOSŤ, ŠŤASTNÁ RUKA A MNOHO A MNOHO ŠŤASTIA !!! (jedná sa o minimálne ďalších 5 našich rokov)




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...