Výzva slobodných občanov Slovenska

Kontaktujte autora petície

Koniec beztrestnosti!

2013-11-13 18:42:45

Prosím týmto všetkých, ktorí podporili svojim podpisom Výzvu slobodných občanov Slovenska, aby v prípade, ak sa stotožnia s druhou časťou výzvy túto ďalej šírili a napomohli tak zobudiť čo najviac občanov Slovenska.

S úctou,

 

Peter Bulla


Peter Bulla

Koniec beztrestnosti!

2013-11-07 08:47:37

Výzva slobodných občanov Slovenska

Koniec beztrestnosti!

 

Mnohí sa pýtajú, kto je za Výzvou slobodných občanov Slovenska. Odpoveď je jednoduchá - všetci tí, ktorí to cítia tak ako ja. Napísal a podpísal som Výzvu ako slobodný človek a ako taký cítim plnú zodpovednosť za to, čo som napísal. Vyjadril som môj názor na súčasný stav našej spoločnosti. Väčšina vie, že som napísal len to, čo cíta oni sami. Dokedy budeme mlčať a necháme si pred vlastnými očami ničiť život a ešte za to budeme aj platiť? Za súčasný stav našej spoločnosti nesieme vinu aj my všetci. Ako sme mohli dopustiť mnohé do očí bijúce kriminálne zločiny, rozkrádania a pod.? Zobúdzame sa ale a kričíme: A dosť! Stačilo!

Nosenie trikolóry nás zjednotí. Ukážeme, že nemáme strach pridať sa k tejto Revolúcii proti tyranii – za dôstojnejší a kvalitnejší život. Ukážeme, že sa pridávame k tvorbe systému, ktorý  nedovolí aby sme sa v budúcnosti ocitli v situácii v akej sme dnes. K tvorbe spoločnosti, ktorú dáme svojim deťom a na ktorú budeme hrdí.  A nemajme strach, v tejto krajine a aj u bratov Čechov je množstvo odhodlaných a schopných ľudí. Už nedovolíme, aby sa to zvrtlo v náš neprospech!

 

Cítime netrpezlivosť a ochotu vrhnúť sa do boja hneď. Všetci by sme chceli zmenu zo dňa na deň. To ale nie je možné! Nájdu sa takí, ktorí nás vyzvú k útokom a radikálnym činom. Takíto ľudia chcú, aby sme vyšli zajtra do ulíc a začali rozbíjať výklady, zapaľovať autá. Naša elita očakáva takéto prejavy. Okamžite zakročia a rozprášia nás ako ovce. Nie! Na tento boj sa musíme pripraviť. Vydržali sme v porobe desaťročia. Pár dní navyše ešte vydržíme.

 

Všetci chceme činy. Tie pripravujeme. Najprv sa musíme zjednotiť! Máme prekrásnu krajinu, ktorú nám rozpredávajú pred našimi očami. To nesmieme dopustiť! Na internete www.peticie.com beží petícia s rovnakým názvom – Výzva slobodného občana Slovenska. Kým na nej nebude 100.000 podpisov a viac, budeme čakať. Keď dosiahneme toto číslo, ktoré bude zárukou, že nejde len o pár desiatok ľudí, tak prejdeme do otvoreného boja.

 

Neponáhľajme sa a nedajme sa vyprovokovať. Milujeme svoju vlasť a nebudeme rozbíjať to, čo je naše, ale ani to, čo si z našich peňazí nastavala táto „elita“. Chce to pokoj a rozvahu. Začnime rozmýšľať vlastnou hlavou a hlavne začnime sa meniť. Mnohí píšu, že už neveria nikomu. To je správne – začnime veriť sami v seba. Každý jeden z nás je jedinečná bytosť, ktorá má právo na dôstojný a kvalitný život. Nenarodili sme sa preto, aby sme slúžili. Naopak. Narodili sme sa slobodní a tak chceme aj žiť! Spomeňme si na našich veľkých dejateľov a konajme tak, aby na nás boli hrdí. Konajme tak, aby sme sa svojim deťom mohli v budúcnosti smelo pozrieť do očí a nehanbiť sa za to v akom stave im odovzdávame našu krajinu.

 

Táto cesta bude ťažká, ale musíme si ju prejsť všetci. Ak chceme lepšiu spoločnosť, musíme sa o ňu pričiniť všetci. Zjednoťme sa okolo základnej myšlienky – chceme dôstojnejší a kvalitnejší život. Nie len materiálne kvalitnejší, ale bohatší po všetkých stránkach. Aký chceme svet, takí musíme byť my sami. Ak budeme nenávistní, hnevliví, vulgárni, taký bude aj svet, ktorý si vybudujeme. Začnime preto so zmenou od seba samého. Zbavme sa strachu, toho strachu, ktorý je v nás už po generácie. Len tak budeme slobodnými ľuďmi.

 

Buďme jednotní, ale neodsudzujme iných, ak majú iný názor ako my. Podstatné je, že nám ide o rovnakú vec! Ciest na jej dosiahnutie je veľa a určiť to, ktorá je tá najlepšia, najjednoduchšia, alebo najideálnejšia je ťažké. Na to musíme prísť my všetci.

 

Do NRSR príde v krátkom čase návrh novely ústavného zákona o referende. Budeme žiadať zmenu tohto zákona v prospech nás občanov. Budeme žiadať:

 

  1. znížiť kvórum potrebného na jeho vyhlásenie na 50 000
  2. zrušiť povinnú minimálnu účasť voličov potrebnú pre platnosť referenda
  3. výsledok referenda musí byť právne záväzný – musí mať silu zákona

 

Chceme použiteľné Referendum! Toto je naša základná požiadavka. Budeme bedlivo sledovať, ako nás budú zastupovať terajší poslanci. A ak vy poslanci máte pocit, že na vás vyvíjame nátlak, tak vás tento pocit neklame. Ste naši zástupcovia a teda konajte tak, ako my chceme!

 

Pripnutím trikolóry sme spravili prvý krok. Potlačme v sebe nenávisť, chuť rozbíjať a zabíjať. My tu urobíme revolúciu, ktorá možno bude inšpiráciou pre mnohých ľudí na svete. Ukážeme im, že aj keď sme malá krajina, sme národ hrdý, sebavedomý a hlavne zbavený strachu a ak ešte nie sme, tak budeme! Sme sila z ktorej bude mať naša bezcitná elita strach. Nie my - oni musia mať strach! Strach zo svojich činov, strach zo zapredania vlastnej krajiny, strach zo zrady vlastného národa. To, čoho sa dopúšťajú sa totiž nedá nazvať inak, ako vlastizrada!

 

Pre vás vlastizradcovia, ktorí sa asi ešte stále usmievate nad našou naivitou máme odkaz. Váš čas na beztrestné opustenie tohto štátu sa kráti. Začali ste nás klamať 17. novembra 1989. My vám dávame čas symbolicky do toho istého dňa teda do 17. novembra 2013. Po tomto termíne vaša beztrestnosť končí! Všetci tí, ktorí ste za súčasný stav zodpovední sa budete za svoje konanie zodpovedať a ponesiete aj následky.

 

Obrovská vďaka bratom Čechom za podporu. Držme si prsty navzájom. Sme v tom všetci spolu. To, že nás rozdelili bolelo, ale až teraz si uvedomujeme, aký bol zámer tohto rozdelelnia.

 

Na záver ešte odkaz do Bruselu a všetkým tým, ktorí si brúsia zuby na našu krajinu. Ani jeden meter štvorcový Slovenska neprejde do rúk cudzincov! Ani jednu studňu, ani jeden potok nebude vlastniť iná krajina! Možno nie všetci, ale mnohí z nás sú pripravení vlastnými životmi brániť to, čo nám odovzdali naši predkovia. Svoju krajinu si vziať nedáme!

 

Peter BULLA - dôchodca

 


Peter Bulla

Ako ďalej? Kroky 1, 2, 3

2013-09-20 16:53:52

Milí priatelia,

Oslovujem všetkých tých, ktorí sa doteraz podpísali pod Výzvu slobodných občanov Slovenska. Veľmi si cením váš postoj a chápem tých, ktorí nesúhlasia s časťou, ktorá hovorí o beztrestnom odchode. Keď sa nad tým zamyslíte, tak oni sami na tento podnet neodídu a všetko, čo mohli, už majú dávno v bankách daňových rajov. To je môj názor.

Aby sme sa ale posunuli, začal som písať akúsi predstavu ďalších krokov, ako by som si to predstavoval ja. Som prístupný akýmkoľvek nápadom, podnetom. Prikladám text prvých troch krokov tak, ako ich vidím ja. Budem vďační, ak sa pridáte a spolu budeme písať tento "manuál".

 

Ako ďalej? – Kroky 1, 2, 3.

Tým, že sa s „Výzvou slobodných občanov Slovenska“ oboznámilo tisíce ľudí a to či už prostredníctvom Slobodného vysielača, prezentáciou poslankyne NRSR p.Mezenskej, alebo podpísaním petície s rovnakým názvom, myslím, že sme povedali A – nesúhlas so súčasným systémom! Je čas povedať aj ďalšie písmenká abecedy. Mnohí vyjadrujeme nesúhlas so súčasným stavom, ale väčšinou len bezradne skonštatujeme súčasný stav a položíme si otázku: „No dobre a čo s tým?“. Väčšina z nás vie, čo by sme chceli, ale nevieme definovať cestu, ako sa tam dostať. Chceme spravodlivú spoločnosť, ktorá nám bude garantovať spokojný a dovolím si pridať - šťastný život.

Skúsim načrtnúť pár krokov, ktoré by sme mohli urobíť, aby sme posunuli veci tam, kde chceme. Na začiatok to sú dva jednoduché kroky, ktoré môžeme urobiť bez toho, aby nás to bolelo:

  1. Podpísať a šíriť spomínanú výzvu, ktorú nájdete pod názvom: „Výzva Slobodných občanov Slovenska“ na stránke: http://www.peticie.com/vyzva_slobodnych_obanov_slovenska#form. Našou snahou by malo byť získať pod túto petíciu 50 000 podpisov. Toto nám dá oprávnenie vystupovať ako silná, zjednotená skupina občanov, ktorá nosí trikolóru ako znak slobodného občana Slovenska. Nestane sa to samo od seba a nespraví to za nás žiaden politik. Tu sa ukáže, či nám ide o zmenu, alebo o nej len chceme snívať.
  2. Oboznámiť sa s tzv. Wikidemokraciou na stránke https://www.wikidemokracia.org/. Poriadne si prečítať časť “Čo je to WikiDemokracia”. Ak Vás tento systém osloví, tak sa zaregistrovať a stať sa jeho súčasťou. Tento premyslený systém nám umožní množstvo vecí, napr.:

-          vytvoriť databázu ľudí, ktorí budú mať dôveru, budú schopní a ochotní zastávať verejné funkcie v budúcom systéme (najbližšie voľby do VÚC)

-          zostaviť si vlastnú tieňovú vládu, ktorá by v prípade, ak k tomu dôjde, bola schopná prevziať vládu v tejto krajine

-          zostavovať program, ktorý budeme chcieť, aby sa ním riadil tento štát, formulovať myšlienky, ktoré budeme chcieť mať v novom systéme zapracované – napr.referendum, nový volebný systém, a pod.)

-          možností je tu skutočne veľa, ale mali by sme sa sústrediť len na tie podstatné!

  1. Prestať hľadať to, v čom sme odlišní, ale pozerať sa na to, čo nás spája!

Toto sú úlohy na najbližšie obdobie. Aké dlhé bude, zaleží len a len od nás. Akonáhle sa začneme blížiť k číslu 50 000 podpisov, uverejníme Ako ďalej? – Kroky 4, 5...

Slobodní Občania Slovenska

Naša vlasť volá SOS – Slobodní Občania Slovenska

 


Peter Bulla



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...